המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הקינואה עם 3 כוסות מים במשך 10 דקות, מסננים ומצננים.
מוסיפים לקערת הקינואה את הבצל, הגמבה, הפטרוזיליה (ניתן להמיר בכוסברה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), החמוציות והאגוזים.
מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0