דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קונפי ארטישוק ירושלמי בשמן זית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קונפי ארטישוק ירושלמי בשמן זית

קונפי ארטישוק ירושלמי בשמן זית

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מבשלים ארטישוק ירושלמי בשמן זית, מוסיפים סלסה של עגבניות ועשבי תיבול

רכיבים

מנות 1

המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
ארטישוק ירושלמי עבור מנה
1  כוס
שמן זית
1  ענף
רוזמרין
5  שיני
שום
1 
עגבנייה קצוצה
1  כף
פטרוזיליה קצוצה
1  כף
בצל סגול קצוץ
0.33  כוס
צנוברים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הארטישוק: מניחים את הארטישוק בסיר קטן ומכסים בשמן זית (עד לכדי כיסוי מלא של הארטישוק) מוסיפים לשמן הזית את שיני השום, הצ'ילי וענף הרוזמרין.
  • שלב 2

    15 דקות
    מבשלים על אש קטנה עד לריכוך הארטישוק, כ-15 דקות, בודקים באמצעות סכין האם הארטישוק מוכן. מניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את סלסת העגבניות: בקערה קטנה מערבבים יחד את העגבנייה הקצוצה, הבצל הסגול והפטרוזיליה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים במלח גס ופלפל שחור לפי הטעם, מזלפים מעל את שמן הזית שבו בושל הארטישוק ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרכיבים את המנה: מזלפים שמן זית שבו בושל הארטישוק על צלחת, מניחים את הארטישוק בזהירות ועליו מניחים את סלסת העגבניות. מפזרים מעל את חופן הצנוברים ומגישים. מקשטים בענף רוזמרין טרי.
קונפי ארטישוק ירושלמי בשמן זית

שלב 1 מתוך 5

מכינים את הארטישוק: מניחים את הארטישוק בסיר קטן ומכסים בשמן זית (עד לכדי כיסוי מלא של הארטישוק) מוסיפים לשמן הזית את שיני השום, הצ'ילי וענף הרוזמרין.

קונפי ארטישוק ירושלמי בשמן זית

שלב 2 מתוך 5

מבשלים על אש קטנה עד לריכוך הארטישוק, כ-15 דקות, בודקים באמצעות סכין האם הארטישוק מוכן. מניחים בצד.

קונפי ארטישוק ירושלמי בשמן זית

שלב 3 מתוך 5

מכינים את סלסת העגבניות: בקערה קטנה מערבבים יחד את העגבנייה הקצוצה, הבצל הסגול והפטרוזיליה.

קונפי ארטישוק ירושלמי בשמן זית

שלב 4 מתוך 5

מתבלים במלח גס ופלפל שחור לפי הטעם, מזלפים מעל את שמן הזית שבו בושל הארטישוק ומערבבים.

קונפי ארטישוק ירושלמי בשמן זית

שלב 5 מתוך 5

מרכיבים את המנה: מזלפים שמן זית שבו בושל הארטישוק על צלחת, מניחים את הארטישוק בזהירות ועליו מניחים את סלסת העגבניות. מפזרים מעל את חופן הצנוברים ומגישים. מקשטים בענף רוזמרין טרי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • סלטים
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל טבעוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה עם קונפי עגבניות

    פסטה עם קונפי עגבניות

    80 דקות בינוני
  • פסטה פנה ברוטב עגבניות שרי ומיובשות, קלמטה וקונפי שום

    פסטה פנה ברוטב עגבניות שרי ומיובשות, קלמטה וקונפי שום

    60 דקות בינוני
  • קונפי ארטישוק ירושלמי בשום, שמן זית

    קונפי ארטישוק ירושלמי בשום, שמן זית

    30 דקות קל
  • המבורגר כבש ובקר עם פלפל צילי, שום קונפי ופטרוזיליה

    המבורגר כבש ובקר עם פלפל צילי, שום קונפי ופטרוזיליה

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים