דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיש אנד צ'יפס כשר לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיש אנד צ'יפס כשר לפסח

פיש אנד צ'יפס כשר לפסח

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
נתחי פילה דג ים מצופה ומטוגן, מוגש לצד רוטב איולי צלפים וטרגון.

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
דג ים טרי
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
1  כף
קורנפלור
150  גרם
קמח מצה
3 
ביצה
1  בקבוק
שמן קנולה
100  גרם
מיונז
1  פילה
אנשובי
1  כף
צלפים
20  גרם
שמן זית
10  גרם
עלי טרגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הדג לנתחים ארוכים ומעט בשרניים ומתבלים במלח ובפלפל.
  • שלב 2

    0 דקות
    טורפים את הביצה בצלחת עמוקה רחבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים בצלחת עמוקה רחבה אחרת את הקורנפלור ובצלחת נוספת את קמח המצה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מצפים את הדג בעדינות בשכבה דקיקה של קורנפלור, אחר-כך בביצה הטרופה ולבסוף בקמח המצה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הדג מ-2 הצדדים עד הזהבה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים את האיולי: קוצצים גס את האנשובי, צלפים וטרגון ומערבבים עם מיונז ושמן זית.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים את הדג עם הרוטב.
פיש אנד צ'יפס כשר לפסח

שלב 1 מתוך 7

חותכים את הדג לנתחים ארוכים ומעט בשרניים ומתבלים במלח ובפלפל.

פיש אנד צ'יפס כשר לפסח

שלב 2 מתוך 7

טורפים את הביצה בצלחת עמוקה רחבה.

פיש אנד צ'יפס כשר לפסח

שלב 3 מתוך 7

מניחים בצלחת עמוקה רחבה אחרת את הקורנפלור ובצלחת נוספת את קמח המצה.

פיש אנד צ'יפס כשר לפסח

שלב 4 מתוך 7

מצפים את הדג בעדינות בשכבה דקיקה של קורנפלור, אחר-כך בביצה הטרופה ולבסוף בקמח המצה.

פיש אנד צ'יפס כשר לפסח

שלב 5 מתוך 7

מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הדג מ-2 הצדדים עד הזהבה.

פיש אנד צ'יפס כשר לפסח

שלב 6 מתוך 7

מכינים את האיולי: קוצצים גס את האנשובי, צלפים וטרגון ומערבבים עם מיונז ושמן זית.

פיש אנד צ'יפס כשר לפסח

שלב 7 מתוך 7

מגישים את הדג עם הרוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    240 דקות בינוני
  • גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    120 דקות בינוני
  • גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    240 דקות מאתגר
  • גפילטע פיש סגול עם סלק

    גפילטע פיש סגול עם סלק

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים