דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לא צריך לבחור: שף עומר מילר במתכון אחד עם שני מילויים, כך שתוכלו לבחור באיזה יום הקנלוני יהיה כתום בטטה ומתי ירוק מתרד.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו קנלוני - מהדורה
2  קילוגרם
בטטה קלופות וחתוכות לפרוסות בעובי אחיד
2  כפיות
כוסברה כתושים גס
2  גבעולים
אורגנו טריים
1  כפית
פלפל אדום חריף (קאיין)
3  שיני
שום כתושות
5  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
500  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
100  גרם
גבינת מגוררת
0.5  כוס
בזיליקום קצוצים
40  גרם
חמאה
0.25  כוס
קמח לבן
1  כוס
חלב
1  עלה
מרווה
1  גבעול
תימין
1  קורט
אגוז מוסקט טחון אגוז מוסקט
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן לפי הטעם
1  כף
שמן זית
500  גרם
תרד
200  גרם
גבינת פטה / בולגרית
150  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון מגורר, לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את המלית וממלאים: מערבבים זרעי כוסברה עם אורגנו, שאטה, שום ושמן זית. מוסיפים מלח ופלפל שחור ומורחים את התערובת על הבטטות.
  • שלב 3

    40 דקות
    אופים את הבטטות 30-40 דקות, עד לריכוך והזהבה. משאירים את התנור פועל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מצננים את הבטטות האפויות, קוצצים ומערבבים עם גבינות ובזיליקום. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממלאים את הקנלוני בתערובת הבטטה, הכי נוח בעזרת שקית זילוף, ומסדרים אותם בתבנית פיירקס או קרמיקה.
  • שלב 6

    0 דקות
    ממיסים חמאה בסיר קטן. מוסיפים קמח ומערבבים היטב עד שכולו נספג בחמאה. מוסיפים חלב תוך ערבוב לפתיחת הרביכה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים מרווה, טימין, אגוז מוסקט, מלח ופלפל לבן. מבשלים שלוש דקות תוך ערבוב עד שהרוטב מסמיך מעט.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים רוטב בשמל על הקנלוני.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכסים ברדיד אלומיניום ואופים עשרים דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מסירים את הכיסוי ואופים עד חמש דקות, עד שפני השטח מזהיבים יפה.
  • שלב 11

    3 דקות
    עובדים לפי אותה השיטה: מחממים 2 כפות שמן זית במחבת ומטגנים 500 גרם עלי תרד במשך 3 דקות, עד שהם מתרככים.
  • שלב 12

    5 דקות
    מורידים מהאש ומקררים לחלוטין, סוחטים היטב ומערבבים עם 200 גרם גבינת פטה (ניתן להמיר אותה בגבינת ריקוטה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ו-150 גרם גבינת קשקבל מגוררת. מתבלים במעט מלח, פלפל שחור טחון טרי ואגוז מוסקט מגורר.
  • שלב 13

    0 דקות
    ממלאים את גלילת הקנלוני, מניחים בתבנית, מכסים ואופים עם רוטב בשמל.
קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 1 מתוך 13

מחממים תנור ל-200 מעלות.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 2 מתוך 13

מכינים את המלית וממלאים: מערבבים זרעי כוסברה עם אורגנו, שאטה, שום ושמן זית. מוסיפים מלח ופלפל שחור ומורחים את התערובת על הבטטות.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 3 מתוך 13

אופים את הבטטות 30-40 דקות, עד לריכוך והזהבה. משאירים את התנור פועל.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 4 מתוך 13

מצננים את הבטטות האפויות, קוצצים ומערבבים עם גבינות ובזיליקום. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 5 מתוך 13

ממלאים את הקנלוני בתערובת הבטטה, הכי נוח בעזרת שקית זילוף, ומסדרים אותם בתבנית פיירקס או קרמיקה.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 6 מתוך 13

ממיסים חמאה בסיר קטן. מוסיפים קמח ומערבבים היטב עד שכולו נספג בחמאה. מוסיפים חלב תוך ערבוב לפתיחת הרביכה.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 7 מתוך 13

מוסיפים מרווה, טימין, אגוז מוסקט, מלח ופלפל לבן. מבשלים שלוש דקות תוך ערבוב עד שהרוטב מסמיך מעט.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 8 מתוך 13

יוצקים רוטב בשמל על הקנלוני.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 9 מתוך 13

מכסים ברדיד אלומיניום ואופים עשרים דקות.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 10 מתוך 13

מסירים את הכיסוי ואופים עד חמש דקות, עד שפני השטח מזהיבים יפה.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 11 מתוך 13

עובדים לפי אותה השיטה: מחממים 2 כפות שמן זית במחבת ומטגנים 500 גרם עלי תרד במשך 3 דקות, עד שהם מתרככים.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 12 מתוך 13

מורידים מהאש ומקררים לחלוטין, סוחטים היטב ומערבבים עם 200 גרם גבינת פטה (ניתן להמיר אותה בגבינת ריקוטה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ו-150 גרם גבינת קשקבל מגוררת. מתבלים במעט מלח, פלפל שחור טחון טרי ואגוז מוסקט מגורר.

קנלוני כפול - עם בטטה ומרווה או גבינות ותרד

שלב 13 מתוך 13

ממלאים את גלילת הקנלוני, מניחים בתבנית, מכסים ואופים עם רוטב בשמל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קנלוני מנגולד וגבינות ברוטב רוזה קשקבל

    קנלוני מנגולד וגבינות ברוטב רוזה קשקבל

    90 דקות בינוני
  • קנלוני בשר ברוטב עשיר

    קנלוני בשר ברוטב עשיר

    75 דקות בינוני
  • מאפה קנלוני עשיר

    מאפה קנלוני עשיר

    60 דקות בינוני
  • קנלוני במילוי גבינה ותירס

    קנלוני במילוי גבינה ותירס

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים