דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קנלוני במילוי גבינה ותירס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קנלוני במילוי גבינה ותירס

קנלוני במילוי גבינה ותירס

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנת רושם שמכינים בקלי קלות מחומרים שיש בבית. מה שנהדר בקנלוני הוא שאין צורך לבשל אותם לפני האפייה ממלאים, יוצקים רוטב, אופים ויש!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו קנלוני - מהדורה
250  גרם
גבינה לבנה 5%
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית
0.5  פחית
גרגירי תירס
1 
ביצה
800  גרם
רסק עגבניות (1 קופסה גדולה)
1  פחית
רסק עגבניות
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0.5  כוס
מים רותחים
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל גרוס
0.5  כוס
גבינת פרמזן מגוררת (או קצקבל) מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הגבינות הלבנות עם התירס והביצה. ממלאים בתערובת את הקנלוני.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, אבקת המרק והמים. מתבלים במלח ופלפל. יוצקים מעט מהתערובת לתחתית תבנית פיירקס מלבנית, רק כדי כיסוי התחתית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים בתבנית את הקנלוני הממולאים בשכבה אחת. יוצקים מעל את שארית הרוטב. מפזרים מעל הרוטב את הגבינה הצהובה המגוררת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים ברפיון ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 25 דקות .
  • שלב 5

    0 דקות
    מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב.
קנלוני במילוי גבינה ותירס

שלב 1 מתוך 5

מערבבים את הגבינות הלבנות עם התירס והביצה. ממלאים בתערובת את הקנלוני.

קנלוני במילוי גבינה ותירס

שלב 2 מתוך 5

מערבבים בקערה את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, אבקת המרק והמים. מתבלים במלח ופלפל. יוצקים מעט מהתערובת לתחתית תבנית פיירקס מלבנית, רק כדי כיסוי התחתית.

קנלוני במילוי גבינה ותירס

שלב 3 מתוך 5

מסדרים בתבנית את הקנלוני הממולאים בשכבה אחת. יוצקים מעל את שארית הרוטב. מפזרים מעל הרוטב את הגבינה הצהובה המגוררת.

קנלוני במילוי גבינה ותירס

שלב 4 מתוך 5

מכסים ברפיון ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 25 דקות .

קנלוני במילוי גבינה ותירס

שלב 5 מתוך 5

מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קנלוני מנגולד וגבינות ברוטב רוזה קשקבל

    קנלוני מנגולד וגבינות ברוטב רוזה קשקבל

    90 דקות בינוני
  • קנלוני בשר ברוטב עשיר

    קנלוני בשר ברוטב עשיר

    75 דקות בינוני
  • מאפה קנלוני עשיר

    מאפה קנלוני עשיר

    60 דקות בינוני
  • קנלוני בגבינת מסקרפונה ופירות יבשים

    קנלוני בגבינת מסקרפונה ופירות יבשים

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים