דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קנלוני בגבינת מסקרפונה ופירות יבשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קנלוני בגבינת מסקרפונה ופירות יבשים

קנלוני בגבינת מסקרפונה ופירות יבשים

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קינוח מעולה של צינורות פסטה במילוי מפנק

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
12 
פרפקטו קנלוני - מהדורה
1  מיכל
גבינה 9% (250 גרם)
150  גרם
פירות יבשים - משמשים, חמוציות, צימוקים, אגוזי מלך, שזיפים מגולענים חתוכים דק (תמר, 2 תאנים, חצי אגס, 4 משמשים, צימוקים וכד')
1  כף
אבקת סוכר
3  טיפות
תמצית וניל
3  כפיות
שמנת מתוקה
1  כפית
גרידת לימון
1  כוס
פתי בר בטעם שוקולד מריר
1  כפית
מיץ לימון
1  מיכל
שמנת מתוקה למעט הכמות של המלית
0.25  כוס
חלב
2  כפות
דבש
2  טיפות
תמצית וניל
1  קורט
מלח
1  גביע
יוגורט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור אפייה ל- 200-180 מעלות, ומשמנים תבנית המכילה את כמות הקנלוני, בשכבה אחת.
  • שלב 2

    0 דקות
    טורפים את כל חומרי הרוטב בקערה, ושמים כמה כפות בתחתית תבנית האפייה.בקערה נוספת מערבבים את הגבינה עם שאר חומרי המלית, וממלאים כל קנלוני בתערובת הגבינה והפירות, מניחים בתבנית.
  • שלב 3

    30 דקות
    יוצקים מעל את שארית רוטב השמנת, מכסים היטב את התבנית בנייר כסף ומכניסים לאפייה למשך כ- 30 דקות.
  • שלב 4

    10 דקות
    מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מצננים מעט לפני ההגשה, מחלקים למנות אישיות, יוצקים מעל יוגורט קר וחמצמץ ומגישים מיד.
קנלוני בגבינת מסקרפונה ופירות יבשים

שלב 1 מתוך 5

מחממים תנור אפייה ל- 200-180 מעלות, ומשמנים תבנית המכילה את כמות הקנלוני, בשכבה אחת.

קנלוני בגבינת מסקרפונה ופירות יבשים

שלב 2 מתוך 5

טורפים את כל חומרי הרוטב בקערה, ושמים כמה כפות בתחתית תבנית האפייה.בקערה נוספת מערבבים את הגבינה עם שאר חומרי המלית, וממלאים כל קנלוני בתערובת הגבינה והפירות, מניחים בתבנית.

קנלוני בגבינת מסקרפונה ופירות יבשים

שלב 3 מתוך 5

יוצקים מעל את שארית רוטב השמנת, מכסים היטב את התבנית בנייר כסף ומכניסים לאפייה למשך כ- 30 דקות.

קנלוני בגבינת מסקרפונה ופירות יבשים

שלב 4 מתוך 5

מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 10 דקות.

קנלוני בגבינת מסקרפונה ופירות יבשים

שלב 5 מתוך 5

מצננים מעט לפני ההגשה, מחלקים למנות אישיות, יוצקים מעל יוגורט קר וחמצמץ ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קנלוני מנגולד וגבינות ברוטב רוזה קשקבל

    קנלוני מנגולד וגבינות ברוטב רוזה קשקבל

    90 דקות בינוני
  • קנלוני בשר ברוטב עשיר

    קנלוני בשר ברוטב עשיר

    75 דקות בינוני
  • מאפה קנלוני עשיר

    מאפה קנלוני עשיר

    60 דקות בינוני
  • קנלוני במילוי גבינה ותירס

    קנלוני במילוי גבינה ותירס

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים