דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גלידה עם פצפוצי אורז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גלידה עם פצפוצי אורז

עוגת גלידה עם פצפוצי אורז

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דבורה ביצ'א
עוגה קפואה קראנצ'ית מעולה ופרווה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
קמח לבן
1  כוס
סוכר לבן
1  כפית
נס קפה
1  טיפה
מקלות וניל
0.5  כפית
אבקת אפייה
1  קורט
מלח
1  כוס
פצפוצי אורז
1  חבילה
מחמאה
2  מיכלים
שמנת להקצפה צמחית
1  כוס
סוכר לבן
4  כפיות
סוכר וניל
4 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    20 דקות
    לשים את כל חומרי הבסיס ביד ואופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות, כ-20 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשמוציאים מהתנור חותכים לפירורים, וכשקצת מתקרר מחלקים ל-2, חלק 1 מניחים בתחתית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את המילוי: מקציפים שמנת ריץ', סוכר וסוכר וניל לקצף קשה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים ושופכים מעל הבסיס.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים את השכבה השניה של הפירורים ומכניסים למקפיא לכ-12 שעות. בתיאבון!
עוגת גלידה עם פצפוצי אורז

שלב 1 מתוך 5

לשים את כל חומרי הבסיס ביד ואופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות, כ-20 דקות.

עוגת גלידה עם פצפוצי אורז

שלב 2 מתוך 5

כשמוציאים מהתנור חותכים לפירורים, וכשקצת מתקרר מחלקים ל-2, חלק 1 מניחים בתחתית.

עוגת גלידה עם פצפוצי אורז

שלב 3 מתוך 5

מכינים את המילוי: מקציפים שמנת ריץ', סוכר וסוכר וניל לקצף קשה.

עוגת גלידה עם פצפוצי אורז

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את הביצים ושופכים מעל הבסיס.

עוגת גלידה עם פצפוצי אורז

שלב 5 מתוך 5

מניחים את השכבה השניה של הפירורים ומכניסים למקפיא לכ-12 שעות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

    עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

    140 דקות מאתגר
  • עוגת תפוחים, קרם גבינה ופתיבר

    עוגת תפוחים, קרם גבינה ופתיבר

    30 דקות קל
  • עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

    עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

    70 דקות בינוני
  • עוגת פירות עשירה ללא אפייה

    עוגת פירות עשירה ללא אפייה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים