דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק מינסטרונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: לילי בן שושן
מרק ירקות בסגנון איטלקי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בטטה
2 
תפוח אדמה חתוכים לקוביות
100  גרם
דלעת פרוסה לרצועות
3  גבעולים
סלרי
1 
גזר
0.25 
כרובית חתוכה לפלחים
1 
בצל קצוץ עבה
2  שיני
שום כתושות
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
200  גרם
רסק עגבניות מרוסקות
1  חבילה
פרפקטו פסטה פנה 500 גר' מבושלות
2  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטגן בשמן זית: בצל, שום, סלרי, גזר, תפוח אדמה, בטטה ודלעת.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף מים מעל קו הירקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את הכרובית.
  • שלב 4

    15 דקות
    להוסיף מרק עוף ולבשל כ-15 דקות, עד שהירקות מתרככים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים עגבניות מרוסקות ומביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את האטריות בסיום הבישול.
מרק מינסטרונה

שלב 1 מתוך 6

לטגן בשמן זית: בצל, שום, סלרי, גזר, תפוח אדמה, בטטה ודלעת.

מרק מינסטרונה

שלב 2 מתוך 6

להוסיף מים מעל קו הירקות.

מרק מינסטרונה

שלב 3 מתוך 6

להוסיף את הכרובית.

מרק מינסטרונה

שלב 4 מתוך 6

להוסיף מרק עוף ולבשל כ-15 דקות, עד שהירקות מתרככים.

מרק מינסטרונה

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים עגבניות מרוסקות ומביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל.

מרק מינסטרונה

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים את האטריות בסיום הבישול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים