דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קניידלך ממולאים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קניידלך ממולאים

קניידלך ממולאים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
קניידלעך רגילים כולם מכירים, אבל קניידלעך במילוי כבדי עוף, ביצה ובצל? את זה אתם חייבים לנסות.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
קמח מצה (לקניידלך)
0.5  כוס
שמן קנולה (לקניידלך)
0.5  כוס
מים (לקניידלך)
3 
ביצה (לקניידלך)
0  לפי הטעם
פלפל לבן (לקניידלך)
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים (לקניידלך)
6 
כבד עוף (תערובת למילוי)
2 
בצל קצוץ (תערובת למילוי)
1 
ביצה קשה מגוררת (תערובת למילוי)
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את חומרי תערובת הקניידלך היטב, לכסות את הכלי ולהעביר למקרר ל- 3 שעות (לפחות)
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת מילוי ראשון:
  • שלב 3

    0 דקות
    קוצצים בצל גדול לקוביות קטנות ומזהיבים קלות
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את כבדי העוף וממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב. מכבים את הלהבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים למסננת מרופדת בנייר סופג (2 ריבועים אחד על השני) לניקוז השמן
  • שלב 6

    0 דקות
    עם סיום הטפטוף, צוררים את שולי הנייר וסוחטים את התכולה לניקוז נוסף.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקררים, חותכים את כבדי העוף לקוביות קטנטנות, מערבבים עם הבצל ומתבלים.
  • שלב 8

    0 דקות
    הכנת מילוי שני:
  • שלב 9

    0 דקות
    קוצצים בצל גדול לקוביות קטנות ומזהיבים קלות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוסיפים ביצה קשה מגוררת על פומפיה גסה, מערבבים ומתבלים.
  • שלב 11

    0 דקות
    מילוי הקניידלך:
  • שלב 12

    0 דקות
    להכין סיר עם מים רותחים שבתוכו אבקת מרק עוף של אסם (כמות האבקה - בהתאם לתכולת המים בסיר)
  • שלב 13

    0 דקות
    להכין צלחת שטוחה, עם מעט שמן.
  • שלב 14

    0 דקות
    לשמן את כפות הידיים, להניח כף גדושה מתערובת המעטפת ולשטח, על כף היד, לשכבה בעובי של כ 1 ס\"מ.
  • שלב 15

    0 דקות
    להניח כף גדושה של מילוי במרכז ולקפל את השוליים למרכז עד סגירה. לגלגל במתינות כדי לקבל כדור ולהחליק בעזרת מרית משומנת את הכופתאה לסיר המים הרותחים. לשמן שוב את הידיים, ולעבור לכופתאה הבאה...
  • שלב 16

    0 דקות
    לבשל ברתיחה מתונה אבל מתמדת - למשך 30 דקות
  • שלב 17

    0 דקות
    להוציא את הכופתאות בעזרת כף מחוררת, להניח על נייר פרגמנט עם רווחים ביניהן (למניעת הדבקותן זו לזו), עד שיהיו חמימות/פושרות.
קניידלך ממולאים

שלב 1 מתוך 17

לערבב את חומרי תערובת הקניידלך היטב, לכסות את הכלי ולהעביר למקרר ל- 3 שעות (לפחות)

קניידלך ממולאים

שלב 2 מתוך 17

הכנת מילוי ראשון:

קניידלך ממולאים

שלב 3 מתוך 17

קוצצים בצל גדול לקוביות קטנות ומזהיבים קלות

קניידלך ממולאים

שלב 4 מתוך 17

מוסיפים את כבדי העוף וממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב. מכבים את הלהבה.

קניידלך ממולאים

שלב 5 מתוך 17

מעבירים למסננת מרופדת בנייר סופג (2 ריבועים אחד על השני) לניקוז השמן

קניידלך ממולאים

שלב 6 מתוך 17

עם סיום הטפטוף, צוררים את שולי הנייר וסוחטים את התכולה לניקוז נוסף.

קניידלך ממולאים

שלב 7 מתוך 17

מקררים, חותכים את כבדי העוף לקוביות קטנטנות, מערבבים עם הבצל ומתבלים.

קניידלך ממולאים

שלב 8 מתוך 17

הכנת מילוי שני:

קניידלך ממולאים

שלב 9 מתוך 17

קוצצים בצל גדול לקוביות קטנות ומזהיבים קלות.

קניידלך ממולאים

שלב 10 מתוך 17

מוסיפים ביצה קשה מגוררת על פומפיה גסה, מערבבים ומתבלים.

קניידלך ממולאים

שלב 11 מתוך 17

מילוי הקניידלך:

קניידלך ממולאים

שלב 12 מתוך 17

להכין סיר עם מים רותחים שבתוכו אבקת מרק עוף של אסם (כמות האבקה - בהתאם לתכולת המים בסיר)

קניידלך ממולאים

שלב 13 מתוך 17

להכין צלחת שטוחה, עם מעט שמן.

קניידלך ממולאים

שלב 14 מתוך 17

לשמן את כפות הידיים, להניח כף גדושה מתערובת המעטפת ולשטח, על כף היד, לשכבה בעובי של כ 1 ס\"מ.

קניידלך ממולאים

שלב 15 מתוך 17

להניח כף גדושה של מילוי במרכז ולקפל את השוליים למרכז עד סגירה. לגלגל במתינות כדי לקבל כדור ולהחליק בעזרת מרית משומנת את הכופתאה לסיר המים הרותחים. לשמן שוב את הידיים, ולעבור לכופתאה הבאה...

קניידלך ממולאים

שלב 16 מתוך 17

לבשל ברתיחה מתונה אבל מתמדת - למשך 30 דקות

קניידלך ממולאים

שלב 17 מתוך 17

להוציא את הכופתאות בעזרת כף מחוררת, להניח על נייר פרגמנט עם רווחים ביניהן (למניעת הדבקותן זו לזו), עד שיהיו חמימות/פושרות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • מתחת ל-300 קלוריות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קניידלך

    קניידלך

    45 דקות בינוני
  • מרק ירקות אביבי עם קניידלך

    מרק ירקות אביבי עם קניידלך

    75 דקות קל
  • מרק קניידלך במילוי בשר

    מרק קניידלך במילוי בשר

    45 דקות בינוני
  • מרק עוף צח  עם כרמזלך -  קניידלך מטוגנים

    מרק עוף צח עם כרמזלך - קניידלך מטוגנים

    240 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים