דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיצה אישית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיצה אישית

פיצה אישית

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: nina
מתכון קל לפיצה אישית שתוכלו להכין עם הילדים, ולפזר כל תוספת שרק תרצו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3.5  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כפית
מלח שטוחה
0.25  כוס
שמן קנולה
1  כוס
מים
2  חבילות
רסק עגבניות קטנות
1  קוביה
זיתים מגולענים
1  קוביה
זיתים מגולענים
1  קוביה
פטריות שמפיניון פרוסות
1  קוביה
שימורי תירס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בתוך קערה את הקמח, המלח והשמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים מים בהדרגה ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפזרים קמח על השיש, מניחים את הבצק עליו, ולשים עד שיתקבל בצק נעים ורך.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחזירים את הבצק לקערה, וממתינים כ-15 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים את הבצק ומחלקים אותו לארבעה חלקים שווים.
  • שלב 6

    0 דקות
    משטחים את הבצק (במערוך או בידיים).
  • שלב 7

    0 דקות
    מפזרים על הבצק רסק עגבניות, תבלינים, זיתים ותירס (כמובן שהכל לבחירתכם).
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים את התנור ל-190 מעלות חום, מכניסים את הפיצות לתנור לכ-20 דקות. בתיאבון!
פיצה אישית

שלב 1 מתוך 8

מערבבים בתוך קערה את הקמח, המלח והשמן.

פיצה אישית

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים מים בהדרגה ומערבבים.

פיצה אישית

שלב 3 מתוך 8

מפזרים קמח על השיש, מניחים את הבצק עליו, ולשים עד שיתקבל בצק נעים ורך.

פיצה אישית

שלב 4 מתוך 8

מחזירים את הבצק לקערה, וממתינים כ-15 דקות.

פיצה אישית

שלב 5 מתוך 8

מוציאים את הבצק ומחלקים אותו לארבעה חלקים שווים.

פיצה אישית

שלב 6 מתוך 8

משטחים את הבצק (במערוך או בידיים).

פיצה אישית

שלב 7 מתוך 8

מפזרים על הבצק רסק עגבניות, תבלינים, זיתים ותירס (כמובן שהכל לבחירתכם).

פיצה אישית

שלב 8 מתוך 8

מחממים את התנור ל-190 מעלות חום, מכניסים את הפיצות לתנור לכ-20 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • אוכל איטלקי
  • מתכונים לפיצה
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פיצה פסטה מטריפה

    פיצה פסטה מטריפה

    45 דקות קל
  • פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    55 דקות בינוני
  • פיצה עם אננס

    פיצה עם אננס

    60 דקות בינוני
  • פיצה מקמח שמרים

    פיצה מקמח שמרים

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים