דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ברוקולי מוקפץ ברוטב צ'ילי מתוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ברוקולי מוקפץ ברוטב צ'ילי מתוק

ברוקולי מוקפץ ברוטב צ'ילי מתוק

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מוקפץ בשילוב מפתיע בין ברוקולי, רוטב צ'ילי מתוק ותפוזים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
ברוקולי צעיר וטרי
3  שיני
שום קלופות ופרוסות
0.5  כפית
ג'ינג'ר מגורר
1 
גזר פרוס לסהרונים דקיקים
0.5 
בצל סגול פרוס
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
5  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
2 
תפוז
2  כפות
בוטנים קלויים קלופים
5  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפרקים את הברוקולי לפרחים גדולים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן בווק (או בסתם מחבת רחבה), וכשרותח מוסיפים את הברוקולי, ובהדרגה תוך הקפצה את השום, הג'ינג'ר, הגזר והבצל.
  • שלב 3

    5 דקות
    סוחטים את מיץ התפוזים אחד אחד, בהדרגה, ישר לווק. מוסיפים גם רוטב סויה ואחר כך רוטב צ'ילי מתוק. בוזקים בוטנים מקפיצים עוד קצת ומגישים. *ניתן להמיר את הבוטנים בשקדים קלופים באותה הכמות ואת שמן הזית בשמן קנולה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
ברוקולי מוקפץ ברוטב צ'ילי מתוק

שלב 1 מתוך 3

מפרקים את הברוקולי לפרחים גדולים.

ברוקולי מוקפץ ברוטב צ'ילי מתוק

שלב 2 מתוך 3

מחממים את השמן בווק (או בסתם מחבת רחבה), וכשרותח מוסיפים את הברוקולי, ובהדרגה תוך הקפצה את השום, הג'ינג'ר, הגזר והבצל.

ברוקולי מוקפץ ברוטב צ'ילי מתוק

שלב 3 מתוך 3

סוחטים את מיץ התפוזים אחד אחד, בהדרגה, ישר לווק. מוסיפים גם רוטב סויה ואחר כך רוטב צ'ילי מתוק. בוזקים בוטנים מקפיצים עוד קצת ומגישים. *ניתן להמיר את הבוטנים בשקדים קלופים באותה הכמות ואת שמן הזית בשמן קנולה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת ברוקולי חלבית

    פשטידת ברוקולי חלבית

    45 דקות קל
  • סלט ברוקולי וקשיו ברוטב שום

    סלט ברוקולי וקשיו ברוטב שום

    20 דקות קל
  • מרק כרובית וברוקולי מוקרם

    מרק כרובית וברוקולי מוקרם

    20 דקות קל
  • פשטידת ברוקולי

    פשטידת ברוקולי

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים