דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פילה סלמון ביין אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פילה סלמון ביין אדום

פילה סלמון ביין אדום

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
נתח סלמון עסיסי עם רוטב שיפתיע אתכם.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
פילה סלמון ללא עור, 250 גרם כל נתח
1.5  כוסות
יין אדום
2  כפות
ג'ינג'ר קצוץ
2  שיני
שום קצוצות
30  גרם
חמאה
0  לפי הטעם
מלח
2  כפות
פלפל לא טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנגבים היטב את נתחי הסלמון במגבות נייר ומתבלים במלח גס.
  • שלב 2

    0 דקות
    צורבים ללא שמן על מחבת חמה מאוד, משני הצדדים, כדקה מכל צד, עד שמתחיל להשחים.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים פלפל, יין, ג'ינג'ר ושום ומבשלים בבעבוע עדין, 5 דקות, עד שהסלמון עשוי. הופכים פעם אחת במהלך הבישול.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הנתחים בכף מחוררת ומניחים בצד (שומרים חם, הכי טוב להניח בתנור אפייה שחומם לחום נמוך). מרתיחים את הרוטב שבמחבת ומצמצמים לסירופ בכמות של שליש כוס. מסירים מהאש.
  • שלב 5

    0 דקות
    בוחשים לתוך הסירופ החם את החמאה וטורפים היטב. החמאה תגרום לסירופ להיות מבריק.
  • שלב 6

    0 דקות
    טועמים, מתקנים תיבול ויוצקים על נתחי הדג.
פילה סלמון ביין אדום

שלב 1 מתוך 6

מנגבים היטב את נתחי הסלמון במגבות נייר ומתבלים במלח גס.

פילה סלמון ביין אדום

שלב 2 מתוך 6

צורבים ללא שמן על מחבת חמה מאוד, משני הצדדים, כדקה מכל צד, עד שמתחיל להשחים.

פילה סלמון ביין אדום

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים פלפל, יין, ג'ינג'ר ושום ומבשלים בבעבוע עדין, 5 דקות, עד שהסלמון עשוי. הופכים פעם אחת במהלך הבישול.

פילה סלמון ביין אדום

שלב 4 מתוך 6

מוציאים את הנתחים בכף מחוררת ומניחים בצד (שומרים חם, הכי טוב להניח בתנור אפייה שחומם לחום נמוך). מרתיחים את הרוטב שבמחבת ומצמצמים לסירופ בכמות של שליש כוס. מסירים מהאש.

פילה סלמון ביין אדום

שלב 5 מתוך 6

בוחשים לתוך הסירופ החם את החמאה וטורפים היטב. החמאה תגרום לסירופ להיות מבריק.

פילה סלמון ביין אדום

שלב 6 מתוך 6

טועמים, מתקנים תיבול ויוצקים על נתחי הדג.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ללא סויה
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    20 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים