דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בייגלה ירושלמי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל מלכה
מתכון פשוט לבייגלה ירושלמי קלאסי טרי וטעים.

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
3  כפות
סוכר לבן
3  כפות
שמן קנולה
1.5  כוסות
מים חמימים
1 
ביצה להברשה
0  לפי הטעם
שומשום לפיזור
0  לפי הטעם
סוכר לבן לפיזור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את חומרי הבצק היבשים בקערה ואז להוסיף את הנוזלים. ללוש מספר דקות לבצק אחיד וגמיש. לקמח מעט את הבצק בקערה ולכסות עם ניילון למשך כחצי שעה במקום חמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוציא את הבצק מהתפחה וללוש מעט את הבצק על משטח מקומח. לחלק את הבצק ל-5 כדורים.
  • שלב 3

    0 דקות
    להכניס אגודל למרכז הכדור עד לצד השני ולהתחיל לפתוח בתנועה סיבובית לבייגלה. להמשיך ולפתוח את הבצק לביגלה ארוך (קצת פחות מאורך התבנית), תוך כדי סיבוב ומתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    להניח על תבנית עם נייר אפייה (מקומח), צריכים להתקבל בייגלה צרים וארוכים. לא לשכוח להשאיר מרווח בין הבייגלה לצרכי תפיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    למרוח את הבצק בביצה ולפזר מעל הרבה סומסום.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעל השומשום לפזר מעט סוכר עם היד.
  • שלב 7

    0 דקות
    לכסות עם מגבת ולהתפיח כחצי שעה במקום חמים.
  • שלב 8

    15 דקות
    אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות, כ-15 דקות, במרכז התנור (ניתן לאפות גם בטורבו), עד לקבלת צבע זהוב.
בייגלה ירושלמי

שלב 1 מתוך 8

לערבב את חומרי הבצק היבשים בקערה ואז להוסיף את הנוזלים. ללוש מספר דקות לבצק אחיד וגמיש. לקמח מעט את הבצק בקערה ולכסות עם ניילון למשך כחצי שעה במקום חמים.

בייגלה ירושלמי

שלב 2 מתוך 8

להוציא את הבצק מהתפחה וללוש מעט את הבצק על משטח מקומח. לחלק את הבצק ל-5 כדורים.

בייגלה ירושלמי

שלב 3 מתוך 8

להכניס אגודל למרכז הכדור עד לצד השני ולהתחיל לפתוח בתנועה סיבובית לבייגלה. להמשיך ולפתוח את הבצק לביגלה ארוך (קצת פחות מאורך התבנית), תוך כדי סיבוב ומתיחה.

בייגלה ירושלמי

שלב 4 מתוך 8

להניח על תבנית עם נייר אפייה (מקומח), צריכים להתקבל בייגלה צרים וארוכים. לא לשכוח להשאיר מרווח בין הבייגלה לצרכי תפיחה.

בייגלה ירושלמי

שלב 5 מתוך 8

למרוח את הבצק בביצה ולפזר מעל הרבה סומסום.

בייגלה ירושלמי

שלב 6 מתוך 8

מעל השומשום לפזר מעט סוכר עם היד.

בייגלה ירושלמי

שלב 7 מתוך 8

לכסות עם מגבת ולהתפיח כחצי שעה במקום חמים.

בייגלה ירושלמי

שלב 8 מתוך 8

אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות, כ-15 דקות, במרכז התנור (ניתן לאפות גם בטורבו), עד לקבלת צבע זהוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה בייגלה מלוח

    עוגת גבינה בייגלה מלוח

    40 דקות קל
  • בייגלה ירושלמי אסלי

    בייגלה ירושלמי אסלי

    95 דקות בינוני
  • חיתוכיות עוגת גבינה ובייגלה

    חיתוכיות עוגת גבינה ובייגלה

    60 דקות קל
  • בייגלה על האש

    בייגלה על האש

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים