דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בייגלה ירושלמי אסלי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בייגלה ירושלמי אסלי

בייגלה ירושלמי אסלי

(0)
95 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
פריך מבחוץ, רך מבפנים וטעים מכל כיוון, מתכון מדויק ומעולה לבייגלה הירושלמי האהוב והמוכר

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
600  גרם
קמח לבן
40  גרם
סוכר לבן
2  כפות
אבקת חלב
25  גרם
שמרים
360  מיליליטר
מים
45  מיליליטר
שמן קנולה
1  כפית
מלח
1 
ביצה טרופה
3  כפות
שומשום
0.33  כוס
סוכר לבן
0.17  כוס
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

95 דקות
  • שלב 1

    8 דקות
    שמים קמח, סוכר, אבקת חלב, שמרית, מים, שמן ומלח במיקסר עם וו לישה' ומערבלים כ-8 דקות במהירות בינונית לקבלת בצק גמיש.
  • שלב 2

    45 דקות
    מעבירים לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים 45 דקות להכפלת הנפח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-8-6 כדורים במשקל של כ-150 גרם כל אחד. משטחים כל כדור ומחוררים את מרכזו בעזרת האצבע. מרחיבים את החור באצבעות עד ליצירת בייגלה ארוך וצר באורך 35 ס"מ. נזהרים שלא לקרוע את הבייגלה, אבל אם הוא נקרע - לא נורא, מחברים בחזרה וממשיכים בזהירות.
  • שלב 4

    20 דקות
    מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה' ומניחים בה את הבייגלה במרווחים. מורחים בביצה ומפזרים שומשום ותערובת של סוכר ומלח. מתפיחים 20 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 6

    15 דקות
    אופים 15 דקות לגוון זהוב בהיר. מגישים עם זעתר. בתיאבון!
בייגלה ירושלמי אסלי

שלב 1 מתוך 6

שמים קמח, סוכר, אבקת חלב, שמרית, מים, שמן ומלח במיקסר עם וו לישה' ומערבלים כ-8 דקות במהירות בינונית לקבלת בצק גמיש.

בייגלה ירושלמי אסלי

שלב 2 מתוך 6

מעבירים לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים 45 דקות להכפלת הנפח.

בייגלה ירושלמי אסלי

שלב 3 מתוך 6

מחלקים את הבצק ל-8-6 כדורים במשקל של כ-150 גרם כל אחד. משטחים כל כדור ומחוררים את מרכזו בעזרת האצבע. מרחיבים את החור באצבעות עד ליצירת בייגלה ארוך וצר באורך 35 ס"מ. נזהרים שלא לקרוע את הבייגלה, אבל אם הוא נקרע - לא נורא, מחברים בחזרה וממשיכים בזהירות.

בייגלה ירושלמי אסלי

שלב 4 מתוך 6

מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה' ומניחים בה את הבייגלה במרווחים. מורחים בביצה ומפזרים שומשום ותערובת של סוכר ומלח. מתפיחים 20 דקות.

בייגלה ירושלמי אסלי

שלב 5 מתוך 6

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בייגלה ירושלמי אסלי

שלב 6 מתוך 6

אופים 15 דקות לגוון זהוב בהיר. מגישים עם זעתר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה בייגלה מלוח

    עוגת גבינה בייגלה מלוח

    40 דקות קל
  • בייגלה ירושלמי

    בייגלה ירושלמי

    45 דקות בינוני
  • חיתוכיות עוגת גבינה ובייגלה

    חיתוכיות עוגת גבינה ובייגלה

    60 דקות קל
  • בייגלה על האש

    בייגלה על האש

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים