דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט בקר וייטנאמי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט בקר וייטנאמי

סלט בקר וייטנאמי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: גלית לייקוב
סלט בקר וייטנאמי מבוסס על נתח סינטה משובח שנצלה זמן קצר, מוגש עם ירקות שורש, בתיבול אסייאתי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
600  גרם
נתחי סינטה סטייקים של300 גרם כל אחד
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפות
חומץ בלסמי
2  כפות
שמן זית
1  כפית
ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1  כפית
פלפלים סודנים יבשים כתוש
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  חבילה
עלי בייבי
1 
בצל סגול פרוס דק
1 
קולורבי קלוף חתוך לגפרורים
3 
פלפל אדום חריף מנוקים וחתוכים לרצועות אורך דקות
0.25  זר
כוסברה שלמים
0.25  זר
נענע שלמים
0.25  זר
בזיליקום שלמים
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
3  כפות
רוטב דגים
3  כפות
מיץ לימון
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
ג'ינג'ר קצוץ דק
2  כפיות
שמן שומשום
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור טחון טרי
2  כפות
בוטנים קצוצים
2  שיני
שום פרוסות, ומטוגנות עד להשחמה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבים את חומרי המשרה ומשרים את הבשר בתערובת למשך כ-30 דקות. הופכים פעם אחת במהלך ההשריה.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים מעט מחבת פסים. מחממים, וכשהיא חמה מאד, מניחים את הבשר על המחבת וצורבים אותם כ-2 דקות מכל צד. מנמיכים את הלהבה וממשיכים עוד 2-3 דקות מכל צד. מוציאים ומקררים מעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית קטנה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבים את חומרי הסלט בקערה גדולה. יוצקים את הרוטב ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    פורסים את הבשר. מניחים את הבשר יפה על הסלט ומפזרים עליו מלח גס ומעט פלפל.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים מעל לכל את הבוטנים הקצוצים והשום המטוגן .
סלט בקר וייטנאמי

שלב 1 מתוך 6

מערבים את חומרי המשרה ומשרים את הבשר בתערובת למשך כ-30 דקות. הופכים פעם אחת במהלך ההשריה.

סלט בקר וייטנאמי

שלב 2 מתוך 6

משמנים מעט מחבת פסים. מחממים, וכשהיא חמה מאד, מניחים את הבשר על המחבת וצורבים אותם כ-2 דקות מכל צד. מנמיכים את הלהבה וממשיכים עוד 2-3 דקות מכל צד. מוציאים ומקררים מעט.

סלט בקר וייטנאמי

שלב 3 מתוך 6

מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית קטנה.

סלט בקר וייטנאמי

שלב 4 מתוך 6

מערבים את חומרי הסלט בקערה גדולה. יוצקים את הרוטב ומערבבים.

סלט בקר וייטנאמי

שלב 5 מתוך 6

פורסים את הבשר. מניחים את הבשר יפה על הסלט ומפזרים עליו מלח גס ומעט פלפל.

סלט בקר וייטנאמי

שלב 6 מתוך 6

מפזרים מעל לכל את הבוטנים הקצוצים והשום המטוגן .

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים