מרתיחים את הפסטה לכמה דקות לצורך הגמשתה, מוציאים למסננת ושוטפים במים קרים (להפסקת תהליך הבישול). מניחים בקערה.
שלב 2
0 דקות
בסיר של החמין, מטגנים את העוף בתערובת תבלינים: גריל עוף, אבקת שום (או שום טבעי), אבקת מרק עוף, מלח ופלפל עד שיזהיב משני הצדדים. מוציאים מהסיר ושמים בצד.
שלב 3
0 דקות
את השמן של הטיגון, שופכים לתוך קערת הספגטי, מוסיפים שתי כפות רסק עגבניות, מלח, פלפל ועוד קצת מרק עוף, גריל עוף וחצי כוס שמן ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
מניחים בסיר לפי הסדר הבא: פרוסות תפוח אדמה ועגבניות, תפוחי אדמה קטנים מקולפים, מחצית מכמות הספגטי, עוף ומחצית הנותרת מכמות הספגטי.
שלב 5
0 דקות
שמים על הפלטה מהשעה 23:00, מכוסה במגבת מעל המכסה.
שלב 6
0 דקות
הופכים את הסיר על תבנית או מגש: חובה לביצוע מאחר ויש נוזלים שמגיעים מלמטה-למעלה בזמן ההפיכה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0