דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות גבינה ותירס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות גבינה ותירס

לחמניות גבינה ותירס

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
לחמניות חמודות וטעימות בטירוף שכולם יזללו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
200  גרם
חמאה רכה (לא מומסת)
1  כוס
גרעיני תירס (מקופסת שימורים)
1  גביע
שמנת חמוצה
1  גביע
גבינה לבנה רכה 5%
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית
100  גרם
גבינה צהובה
100  גרם
גבינת קשקבל
1 
ביצה
1 
ביצה טרופה להברשה
5  כפות
שומשום לזרייה (לא חובה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה גדולה את כל החומרים ולשים עם הידיים עד שמתקבל בצק מעט דביק ורך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מצננים במקרר למשך שלושים דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים מהבצק כדורים קטנים ופחוסים ומסדרים בתבנית על גבי נייר אפיה מרוח בחמאה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מברישים את הלחמניות בביצה וזורים למעלה שומשום.
  • שלב 6

    25 דקות
    אופים כ-25 דקות עד שהלחמניות מזהיבות.
לחמניות גבינה ותירס

שלב 1 מתוך 6

שמים בקערה גדולה את כל החומרים ולשים עם הידיים עד שמתקבל בצק מעט דביק ורך.

לחמניות גבינה ותירס

שלב 2 מתוך 6

מצננים במקרר למשך שלושים דקות.

לחמניות גבינה ותירס

שלב 3 מתוך 6

מחממים את התנור ל-180 מעלות.

לחמניות גבינה ותירס

שלב 4 מתוך 6

יוצרים מהבצק כדורים קטנים ופחוסים ומסדרים בתבנית על גבי נייר אפיה מרוח בחמאה.

לחמניות גבינה ותירס

שלב 5 מתוך 6

מברישים את הלחמניות בביצה וזורים למעלה שומשום.

לחמניות גבינה ותירס

שלב 6 מתוך 6

אופים כ-25 דקות עד שהלחמניות מזהיבות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    55 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • לחמניות טעימות לפסח

    לחמניות טעימות לפסח

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים