דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק ירקות עם פטריות וגריסים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק ירקות עם פטריות וגריסים

מרק ירקות עם פטריות וגריסים

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
מרק ירקות סמיך ועשיר עם שני סוגי פטריות וגריסים. דרך נהדרת לקבל את פני החורף

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
פטריות פורצ'יני
1 
שורש פטרוזיליה קלוף
1 
שורש סלרי קלוף
2 
גזר קלופים
1  כף
שמן זית
2 
בצל קצוצים דק
4  שיני
שום קלופות וקצוצות
2 
תפוח אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
0.33  כוס
גריסי פנינה שטופים
1  סלסילה
פטריות יער
1  סלסילה
פטריות שמפיניון פרוסות
4  כוסות
מים רותחים
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור גרוס גרוס טרי
1 
קישוא חתוך לקוביות קטנות
0.25  קורט
אגוז מוסקט טחון מגורר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    20 דקות
    משרים את פטריות הפורצ'יני במשך כ-20 דקות בכוס מים רותחים. מוציאים את הפטריות מהמים ושומרים את הנוזלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    קוצצים שורש פטרוזיליה, שורש סלרי וגזר.
  • שלב 3

    2 דקות
    מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים לסיר את הבצל ומאדים במשך כ-2 דקות.
  • שלב 4

    3 דקות
    מוסיפים לסיר את תערובת ירקות השורש הקצוצים ומאדים אותם, תוך כדי ערבוב. מוסיפים לסיר את השום ומאדים במשך כ-3 דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את קוביות תפוחי האדמה, הגריסים, הפטריות הטריות וכן את פטריות הפורצ'יני ומערבבים. יוצקים לסיר את המים הרותחים, וכן את נוזל ההשריה של הפטריות. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    40 דקות
    מסירים קצף בעזרת כף. מוסיפים את קוביות הזוקיני, מכסים, מנמיכים את הלהבה לבינונית, ומבשלים במשך כ- 40 דקות נוספות.
  • שלב 7

    15 דקות
    משפרים טעמים עם מלח במידת הצורך. מתבלים באגוז מוסקט ובפלפל שחור גרוס ומסירים מהאש. מניחים לסיר להיות מכוסה במשך כ- 15 דקות נוספות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    75 דקות בינוני
  • עוגת דבש במרקם חלומי

    עוגת דבש במרקם חלומי

    80 דקות קל
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    210 דקות בינוני
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים