דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת תפוחים וקמח מלא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת תפוחים וקמח מלא

עוגת תפוחים וקמח מלא

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגה של גיל חובב שמוכיחה את הקשר ההדוק בין טבע לבריאות. ועוד בונוס - העוגה נטולת מוצרי חלב כך שהיא מתאימה לטבעונים וגם לשומרי כשרות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
0.67  כוס
סוכר לבן
2  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כוס
קוואקר
1  כוס
שמן קנולה
1  כוס
מיץ תפוחים
100  גרם
קוקוס טחון
1  כוס
אגוזי מלך שבורים
1  כפית
קינמון טחון
2 
תפוח עץ קלופים וחתוכים לקוביות
0.5  כוס
צימוקים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הביצים והסוכר במעבד מזון עם להב פלדה (או בקערת המיקסר) ומערבבים שתי דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את יתר חומרי הבצק (קמח, קוואקר, שמן, מיץ וקוקוס ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.)
  • שלב 3

    0 דקות
    משמנים ומקמחים תבנית אפייה ויוצקים לתוכה חצי מהבצק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את חומרי המילוי ומפזרים על הבצק. מכסים במחצית הבצק השנייה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) שעה.
עוגת תפוחים וקמח מלא

שלב 1 מתוך 5

שמים את הביצים והסוכר במעבד מזון עם להב פלדה (או בקערת המיקסר) ומערבבים שתי דקות.

עוגת תפוחים וקמח מלא

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את יתר חומרי הבצק (קמח, קוואקר, שמן, מיץ וקוקוס ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.)

עוגת תפוחים וקמח מלא

שלב 3 מתוך 5

משמנים ומקמחים תבנית אפייה ויוצקים לתוכה חצי מהבצק.

עוגת תפוחים וקמח מלא

שלב 4 מתוך 5

מערבבים את חומרי המילוי ומפזרים על הבצק. מכסים במחצית הבצק השנייה.

עוגת תפוחים וקמח מלא

שלב 5 מתוך 5

אופים בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) שעה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים