דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות תירס וגבינה צהובה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות תירס וגבינה צהובה

לביבות תירס וגבינה צהובה

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: אלונה יותאמי
לביבות שכל ילד אוכל, תנסו ותתמכרו

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
800  גרם
תירס מוקפאים
4 
ביצה
5  כפות
קמח לבן
1  גביע
שמנת חמוצה
200  גרם
גבינה צהובה מגורדת
1  כפית
מלח
0.17  כפית
פלפל שחור טחון
0.25  כוס
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים את התירס לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשמונה דקות. מסננים ומצננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים את גרעיני התירס לקערה. מוסיפים ביצים, קמח, שמנת, גבינה ותבלינים, ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים מעט שמן במחבת ויוצקים מהעיסה עיגולים בעזרת כף.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים עד להזהבה. סופגים את עודפי השמן בנייר מגבת. בתיאבון!
לביבות תירס וגבינה צהובה

שלב 1 מתוך 4

מכניסים את התירס לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשמונה דקות. מסננים ומצננים.

לביבות תירס וגבינה צהובה

שלב 2 מתוך 4

מעבירים את גרעיני התירס לקערה. מוסיפים ביצים, קמח, שמנת, גבינה ותבלינים, ומערבבים היטב.

לביבות תירס וגבינה צהובה

שלב 3 מתוך 4

מחממים מעט שמן במחבת ויוצקים מהעיסה עיגולים בעזרת כף.

לביבות תירס וגבינה צהובה

שלב 4 מתוך 4

מטגנים עד להזהבה. סופגים את עודפי השמן בנייר מגבת. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים