דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמבוסק שמרים במילוי גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמבוסק שמרים במילוי גבינה

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל מלכה
כל אחד יכול: מאפה שמרים טעים ומשביע במילוי גבינות עשיר. מתאים כנישנוש או כארוחה שלמה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
300  מיליליטר
חלב
0.5  כפית
מלח
1  כף
סוכר לבן
50  גרם
חמאה
200  גרם
גבינה צהובה
200  גרם
גבינת פטה / בולגרית
2  כפות
גבינה לבנה רכה 5%
1 
ביצה
0  לפי הטעם
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    ללוש את כל החומרים לבסיס עד קבלת בצק רך וגמיש. לתת לבצק לנוח 30 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    להכנת המילוי מפוררים את הגבינה הצהובה ואת הגבינה הבולגרית ומערבבים עם הגבינה הלבנה והביצה עד קבלת עיסה אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים את הבצק.
  • שלב 4

    0 דקות
    קורצים עיגולים ושמים קצת מהמילוי במרכז.
  • שלב 5

    0 דקות
    סוגרים לצורה של חצי ירח ומהדקים היטב. מרטיבים את הקצוות במעט מים להידוק טוב.
  • שלב 6

    20 דקות
    למרוח בביצה טרופה, ולאפות בטורבו 200 מעלות למשך 20 דקות או עד שמזהיב.
סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 1 מתוך 6

ללוש את כל החומרים לבסיס עד קבלת בצק רך וגמיש. לתת לבצק לנוח 30 דקות.

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 2 מתוך 6

להכנת המילוי מפוררים את הגבינה הצהובה ואת הגבינה הבולגרית ומערבבים עם הגבינה הלבנה והביצה עד קבלת עיסה אחידה.

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 3 מתוך 6

מרדדים את הבצק.

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 4 מתוך 6

קורצים עיגולים ושמים קצת מהמילוי במרכז.

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 5 מתוך 6

סוגרים לצורה של חצי ירח ומהדקים היטב. מרטיבים את הקצוות במעט מים להידוק טוב.

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 6 מתוך 6

למרוח בביצה טרופה, ולאפות בטורבו 200 מעלות למשך 20 דקות או עד שמזהיב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סמבוסק פטריות

    סמבוסק פטריות

    110 דקות בינוני
  • סמבוסק במילוי בשר

    סמבוסק במילוי בשר

    180 דקות בינוני
  • סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    60 דקות בינוני
  • סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

    סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים