דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שכבות גלידת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שכבות גלידת

עוגת שכבות גלידת

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: הני מנצר
את העוגה הטעימה הזו תוכלו לאכול גם אחרי ארוחה בשרית: עוגת גלידה פרווה ב-3 שכבות מפנקות

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
מרגרינה
1  כוס
סוכר חום
1  כפית
נס קפה
1  כפית
תמצית וניל
2.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.25  כפית
מלח
1  כוס
שוקולד צ'יפס
2  מיכלים
שמנת מתוקה
0.5  כוס
סוכר לבן
6  שקיות
סוכר וניל
6 
ביצה
100  גרם
שוקולד מריר
1  מיכל
שמנת מתוקה פרווה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים לקערה את כל חומרי השכבה הראשונה ולשים עד קבלת בצק.
  • שלב 3

    20 דקות
    משטחים בתבנית משומנת ואופים 20 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מצננים את הבצק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפוררים את הבצק לפירורים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרפדים 3 תבניות אינגליש קייק במחצית מכמות הפירורים. את השאר שומרים להמשך.
  • שלב 7

    0 דקות
    הכנת השכבה השניה: מקציפים את השמנת ומוסיפים בהדרגה את שאר החומרים. ממשיכים להקציף עד קבלת קרם.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחלקים את הקרם בין 3 התבניות ומחליקים מעל שכבת הפירורים.
  • שלב 9

    60 דקות
    מפזרים את יתרת הפירורים על שכבת הקרם בשלושת התבניות ומעבירים להקפאה של 60 דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    הכנת השכבה השלישית: ממיסים את המצרכים ושופכים מעל שכבת הפירורים העליונה - בכל 3 התבניות.
  • שלב 11

    1 דקות
    שומרים במקפיא. *ניתן להמיר את המרגרינה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים