דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופגניות של סבתא שושנה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופגניות של סבתא שושנה

סופגניות של סבתא שושנה

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נעה שבירו
סופגניות קלאסיות, עם תוספת קלה של קוניאק לטעם

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח לבן
2 
ביצה
2 
חלמון
1  כוס
חלב פושר
40  גרם
שמרים יבשים
3  כפות
סוכר לבן
2  כפות
ברנדי / קוניאק
1  טיפה
מלח
100  גרם
מרגרינה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את השמרים במעט חלב פושר וסוכר.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצרים מהקמח "גבעה" שבמרכזה גומה, ויוצקים פנימה את השמרים, הביצים, החלמונים, שאר הסוכר, קוניאק, מלח ומרגרינה חתוכה לחתיכות. לשים היטב מהמרכז לצדדים, תוך כדי הוספת חלב. לשים עד שהבצק חלק.
  • שלב 3

    0 דקות
    מתפיחים בקערה מכוסה במקום חמים, בין 45 ל-60 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים לעובי של כחצי ס"מ, קורצים עיגולים. במרכז כל עיגול מניחים ריבה ומכסים בעיגול בצק נוסף. מהדקים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים בשמן עמוק, לא חם מדי, עד הזהבה, משני הצדדים. מוצאים ומספיגים משמן, זורים אבקת סוכר. בתיאבון!
סופגניות של סבתא שושנה

שלב 1 מתוך 5

ממיסים את השמרים במעט חלב פושר וסוכר.

סופגניות של סבתא שושנה

שלב 2 מתוך 5

יוצרים מהקמח "גבעה" שבמרכזה גומה, ויוצקים פנימה את השמרים, הביצים, החלמונים, שאר הסוכר, קוניאק, מלח ומרגרינה חתוכה לחתיכות. לשים היטב מהמרכז לצדדים, תוך כדי הוספת חלב. לשים עד שהבצק חלק.

סופגניות של סבתא שושנה

שלב 3 מתוך 5

מתפיחים בקערה מכוסה במקום חמים, בין 45 ל-60 דקות.

סופגניות של סבתא שושנה

שלב 4 מתוך 5

מרדדים לעובי של כחצי ס"מ, קורצים עיגולים. במרכז כל עיגול מניחים ריבה ומכסים בעיגול בצק נוסף. מהדקים היטב.

סופגניות של סבתא שושנה

שלב 5 מתוך 5

מטגנים בשמן עמוק, לא חם מדי, עד הזהבה, משני הצדדים. מוצאים ומספיגים משמן, זורים אבקת סוכר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופגניות מושלמות

    סופגניות מושלמות

    135 דקות בינוני
  • סופגניות לבן

    סופגניות לבן

    45 דקות בינוני
  • סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    120 דקות בינוני
  • סופגניות עם שמנת מתוקה

    סופגניות עם שמנת מתוקה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים