מערבבים בקערה גדולה קמח תופח עם לבן, סוכר, סוכר וניל ו ביצים עד קבלת עיסה חלקה (רצוי בעזרת מטרפה ידנית).
שלב 2
0 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק על להבה בנינונית רק עד שהוא מבעבע קלות.
שלב 3
0 דקות
ממלאים כף בעיסה ובאצבע מחליקים אותה לתוך השמן. מקפידים שלא לטגן יותר מ-3-4 סופגניות בכל שלב כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן. מטגנים כ-3 דק' מכל צד (הסופגניות יתהפכו מעצמם) עד להשחמה קלה.
שלב 4
0 דקות
מוצאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג לכ-20 שניות ומעבירים לצלחת הגשה.
שלב 5
0 דקות
ממשיכים כך עם כל כמות העיסה.
שלב 6
0 דקות
להגשה מפזרים על הסופגניות מעט אבקת סוכר, מזלפים מלמעלה ריבה משובחת ואוכלים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0