דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופגניות לבן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופגניות לבן

סופגניות לבן

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פנינה פלד
חנוכה בפתח ואתם רוצים להנות מסופגניות תוצרת בית? כל מה שאתם צריכים לעשות זה לעקוב אחרי ההוראות

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
350  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג (חבילה קטנה)
2  מיכלים
לבן/גיל
2  כפות
סוכר לבן
2  שקיות
סוכר וניל
2 
ביצה
1  שקית
אבקת סוכר
1  מיכל
ריבת משמש משובחת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה גדולה קמח תופח עם לבן, סוכר, סוכר וניל ו ביצים עד קבלת עיסה חלקה (רצוי בעזרת מטרפה ידנית).
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק על להבה בנינונית רק עד שהוא מבעבע קלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממלאים כף בעיסה ובאצבע מחליקים אותה לתוך השמן. מקפידים שלא לטגן יותר מ-3-4 סופגניות בכל שלב כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן. מטגנים כ-3 דק' מכל צד (הסופגניות יתהפכו מעצמם) עד להשחמה קלה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוצאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג לכ-20 שניות ומעבירים לצלחת הגשה.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממשיכים כך עם כל כמות העיסה.
  • שלב 6

    0 דקות
    להגשה מפזרים על הסופגניות מעט אבקת סוכר, מזלפים מלמעלה ריבה משובחת ואוכלים מיד.
סופגניות לבן

שלב 1 מתוך 6

מערבבים בקערה גדולה קמח תופח עם לבן, סוכר, סוכר וניל ו ביצים עד קבלת עיסה חלקה (רצוי בעזרת מטרפה ידנית).

סופגניות לבן

שלב 2 מתוך 6

מחממים שמן לטיגון עמוק על להבה בנינונית רק עד שהוא מבעבע קלות.

סופגניות לבן

שלב 3 מתוך 6

ממלאים כף בעיסה ובאצבע מחליקים אותה לתוך השמן. מקפידים שלא לטגן יותר מ-3-4 סופגניות בכל שלב כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן. מטגנים כ-3 דק' מכל צד (הסופגניות יתהפכו מעצמם) עד להשחמה קלה.

סופגניות לבן

שלב 4 מתוך 6

מוצאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג לכ-20 שניות ומעבירים לצלחת הגשה.

סופגניות לבן

שלב 5 מתוך 6

ממשיכים כך עם כל כמות העיסה.

סופגניות לבן

שלב 6 מתוך 6

להגשה מפזרים על הסופגניות מעט אבקת סוכר, מזלפים מלמעלה ריבה משובחת ואוכלים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופגניות מהירות מ-5 מרכיבים בלבד

    סופגניות מהירות מ-5 מרכיבים בלבד

    10 דקות קל
  • סופגניות מושלמות

    סופגניות מושלמות

    135 דקות בינוני
  • סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    120 דקות בינוני
  • סופגניות עם שמנת מתוקה

    סופגניות עם שמנת מתוקה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים