המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את החומרים היבשים, מוסיפים את החומרים הרטובים ומתחילים לערבב עם כף עד שמתגבש כדור בצק יפה אך טיפה דביק.
מניחים לבצק לשהות 10 דקות במקרר.
מחממים שמן עמוק לחום בינוני (160 מעלות).
במידה ורוצים סופגניות עגולות מושלמות עובדים עם ידיים משומנות.
מגלגלים כדור בגודל כדור פינג פונג קטן (כמו קציצות) ומעבירים לשמן, מטגנים 7-8 דקות או עד שהסופגניות מזהיבות היטב (במידה והחום יהיה גבוה הסופגניות ישחימו אך באמצע יישאר בצק).
ניתן לוותר על עבודה עם ידיים משומנות ולהיעזר ב-2 כפות על מנת לקבל סופגניות.
מזלפים ריבה ואבקת סוכר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 13