דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גפילטע פיש עם סלק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גפילטע פיש עם סלק

גפילטע פיש עם סלק

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Rina Shaulov
המתכון המסורתי לובש חג ונצבע בורוד של סלק ובטעמים שורשיים. מכינים בקלי קלות ואוכלים קר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
דג קרפיון
2 
ביצה קשה קשות
2 
ביצה טריות
2 
בצל
7 
סלק קלופים
1  כפית
פלפל
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
2  עלים
עלה דפנה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הקרפיון לפרוסות ומקלפים את העור. מכל פרוסה שומרים בצד את העור להמשך עבודה. מוציאים את כל העצמות שניתן.
  • שלב 2

    0 דקות
    טוחנים את פרוסות הדג במטחנת בשר עם בצל אחד ו-2 ביצים קשות. לתוך העיסה טוחנים עוד סלק אחד קלוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעברים את העיסה לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים בידיים לעיסה אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מהעיסה שנוצרה יוצרים קציצות בגודל בינוני ואותן עוטפים בעור של הדג שקילפנו בתחילת ההכנה.
  • שלב 5

    0 דקות
    בתחתית סיר מניחים בצל, פרוסות מ-6 סלקים הנותרים ועלי דפנה. מסדרים את קציצות הגפילטע פיש מעל.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוצאים לאחר הבישול את הקציצות שיתקררו לטמפ' החדר. מניחים בכלי, עוטפים ומכניסים למקרר לקירור ליום אחד.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים קר. בתאבון.
גפילטע פיש עם סלק

שלב 1 מתוך 7

חותכים את הקרפיון לפרוסות ומקלפים את העור. מכל פרוסה שומרים בצד את העור להמשך עבודה. מוציאים את כל העצמות שניתן.

גפילטע פיש עם סלק

שלב 2 מתוך 7

טוחנים את פרוסות הדג במטחנת בשר עם בצל אחד ו-2 ביצים קשות. לתוך העיסה טוחנים עוד סלק אחד קלוף.

גפילטע פיש עם סלק

שלב 3 מתוך 7

מעברים את העיסה לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים בידיים לעיסה אחידה.

גפילטע פיש עם סלק

שלב 4 מתוך 7

מהעיסה שנוצרה יוצרים קציצות בגודל בינוני ואותן עוטפים בעור של הדג שקילפנו בתחילת ההכנה.

גפילטע פיש עם סלק

שלב 5 מתוך 7

בתחתית סיר מניחים בצל, פרוסות מ-6 סלקים הנותרים ועלי דפנה. מסדרים את קציצות הגפילטע פיש מעל.

גפילטע פיש עם סלק

שלב 6 מתוך 7

מוצאים לאחר הבישול את הקציצות שיתקררו לטמפ' החדר. מניחים בכלי, עוטפים ומכניסים למקרר לקירור ליום אחד.

גפילטע פיש עם סלק

שלב 7 מתוך 7

מגישים קר. בתאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דגים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    240 דקות בינוני
  • גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    120 דקות בינוני
  • גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    240 דקות מאתגר
  • גפילטע פיש סגול עם סלק

    גפילטע פיש סגול עם סלק

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים