דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק מינסטרונה איטלקי אמיתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק מינסטרונה איטלקי אמיתי

מרק מינסטרונה איטלקי אמיתי

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מרק ירקות איטלקי עשיר בירקות חתוכים לקוביות, עשבי תיבול ופסטה ובתוספות מפתיעות ומעניינות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
שמן זית
2 
בצל בינוניים חתוכים לקוביות
350  גרם
חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
3 
גזר חתוכים לפיסות או לקוביות
2 
כרישה פרוסות (החלק הלבן והחלק הירוק בהיר בלבד)
1  כוס
שעועית ירוקה מנוקה וחתוכה, כ-100 גרם
1  כוס
אפונה
10  כוסות
מים
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים מעורבבות במים
2 
עגבנייה קלופות וללא גרעינים, חתוכות לקוביות
0.25 
כרוב פרוס לרצועות, כ-300 גרם
1  חבילה
שימורי שעועית לבנה במיץ טבעי או במיץ עגבניות
3  כפות
רסק עגבניות
2  עלים
עלה דפנה
1  שן
שום קצוצה
1.5  כוסות
פסטה אסם ספגטי 8 קטנה
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1  קורט
סוכר לבן
0.5  כפית
אורגנו או לפי הטעם
0.25  ענף
רוזמרין
0  לפי הטעם
בזיליקום מענף שלם, להגשה
0  לפי הטעם
רוטב פסטו או שמן זית ושום כתוש
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר רחב וגדול ומטגנים את הבצל תוך ערבוב במשך כ- 7 דקות עד שהבצל ייעשה שקוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות חזה האווז ומטגנים במשך כ- 5 דקות עד שייעשו פריכות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את שאר הירקות, הנוזלים, רסק העגבניות, השעועית הירוקה, עלי הדפנה והתבלינים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה כ- 30 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים את עלי הדפנה ומוסיפים את הפסטה. ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה (10 דקות) ובמידת הצורך מתקנים תיבול.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים עם עלי בזיליקום קצוצים, טיפות שמן זית ושום כתוש או פסטו מוכן.
מרק מינסטרונה איטלקי אמיתי

שלב 1 מתוך 6

מחממים שמן בסיר רחב וגדול ומטגנים את הבצל תוך ערבוב במשך כ- 7 דקות עד שהבצל ייעשה שקוף.

מרק מינסטרונה איטלקי אמיתי

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את קוביות חזה האווז ומטגנים במשך כ- 5 דקות עד שייעשו פריכות.

מרק מינסטרונה איטלקי אמיתי

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את שאר הירקות, הנוזלים, רסק העגבניות, השעועית הירוקה, עלי הדפנה והתבלינים ומביאים לרתיחה.

מרק מינסטרונה איטלקי אמיתי

שלב 4 מתוך 6

מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה כ- 30 דקות.

מרק מינסטרונה איטלקי אמיתי

שלב 5 מתוך 6

מוציאים את עלי הדפנה ומוסיפים את הפסטה. ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה (10 דקות) ובמידת הצורך מתקנים תיבול.

מרק מינסטרונה איטלקי אמיתי

שלב 6 מתוך 6

מגישים עם עלי בזיליקום קצוצים, טיפות שמן זית ושום כתוש או פסטו מוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים