דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידה בשרית לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידה בשרית לפסח

פשטידה בשרית לפסח

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
גיוון לחג הפסח: פשטידה בשרית טעימה ומיוחדת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
מצה רטובות, מושרות במים ומלח ומסוננות
400  גרם
בשר בקר טחון
1 
בצל קצוץ
2 
תפוח אדמה בינוניים
2 
ביצה
1  טיפה
צנוברים לפי הטעם. לא חובה
3  כפות
שמן זית לטיגון
3 
ביצה טרופות, (לציפוי)
1  כף
קמח מצה (לציפוי)
1  טיפה
מלח לפי הטעם (לציפוי)
0.5  כוס
שמן קנולה (לציפוי)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת המילוי: מטגנים את הבצל והבשר בשמן, עד שהבשר משנה את צבעו.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עד לריכוך. מקלפים ומועכים למחית. מערבבים את כל מרכיבי המחית היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים מעט שמן לתבנית. מסדרים חצי מכמות המצות בשכבה אחת, מטפטפים מעט שמן ומסדרים את המילוי מעל. מכסים במחצית השנייה של המצות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים היטב את מרכיבי תערובת הציפוי ויוצקים מעל לפשטידה. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-20 דקות, או עד להזהבה של הציפוי. מגישים חם. בתיאבון!
פשטידה בשרית לפסח

שלב 1 מתוך 4

הכנת המילוי: מטגנים את הבצל והבשר בשמן, עד שהבשר משנה את צבעו.

פשטידה בשרית לפסח

שלב 2 מתוך 4

מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עד לריכוך. מקלפים ומועכים למחית. מערבבים את כל מרכיבי המחית היטב.

פשטידה בשרית לפסח

שלב 3 מתוך 4

יוצקים מעט שמן לתבנית. מסדרים חצי מכמות המצות בשכבה אחת, מטפטפים מעט שמן ומסדרים את המילוי מעל. מכסים במחצית השנייה של המצות.

פשטידה בשרית לפסח

שלב 4 מתוך 4

מערבבים היטב את מרכיבי תערובת הציפוי ויוצקים מעל לפשטידה. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-20 דקות, או עד להזהבה של הציפוי. מגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • אביב
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

    פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

    60 דקות קל
  • פשטידה ב-5 דקות

    פשטידה ב-5 דקות

    60 דקות קל
  • פשטידה בשרית חגיגית עם פירה

    פשטידה בשרית חגיגית עם פירה

    200 דקות בינוני
  • פשטידה חלומית

    פשטידה חלומית

    55 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים