דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה מסקרפונה שוקולד לבן ושוקלד צ'יפס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה מסקרפונה שוקולד לבן ושוקלד צ'יפס

עוגת גבינה מסקרפונה שוקולד לבן ושוקלד צ'יפס

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דודי אוסדון
עוגה בשלוש שכבות: בצק משובח בתחתית, מעל קרם גבינה ושוקולד לבן ובשכבה השלישית עוגיות שוקולד פריכות ומשגעות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
גבינה לבנה רכה 5%
250  גרם
גבינת שמנת בטעם טבעי 5%
1  כוס
שמנת חמוצה
3 
ביצה
80  גרם
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
1  קורט
מלח גס
120  גרם
שוקולד לבן מומס
1.5  כפות
קמח לבן
150  גרם
חמאה רכה רכה
260  גרם
סוכר חום
1 
ביצה
1  קורט
מלח גס
1  כפית
תמצית וניל
0.5  כפית
סודה לשתייה
240  גרם
קמח לבן
40  גרם
שוקולד מריר קצוץ קצוץ גס
30  גרם
שוקולד לבן קצוץ גס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את החמאה עם הסוכר למשך שתי דקות עד שהתערובת נהיית אוורירית ובהירה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוספים את הביצה ומקציפים, התערובת תתפרק ותחזור לעצמה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוספים את הקמח עם המלח והסודה לשתייה עד שכמעט הקמח נבלע. מוספים את שני סוגי השוקולד ומעבדים קלות עד איחוד התערובות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשני חלקים. משטחים חלק אחד על התבנית לשכבה אחידה (את החלק השני שומרים במקרר עד שלב העוגיות).
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים לתנור בחום 180 מעלות במשך 10 דקות עד שמזהיב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים ומניחים טיפה להתקרר.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל חומרי המלית לתערובת אחידה ויוצקים על הבצק האפוי והמצונן.
  • שלב 8

    0 דקות
    עוברים לחצי השני של הבצק: קורצים חתיכות ומגלגלים לכדורים קטנים, מועכים אותם ומניחים מעל תערובת הגבינה בעדינות עד שגומרים את כל התערובות של העוגיות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות למשך 45 דקות עד שהעוגה רועדת ממש מעט במרכז.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוצאים את העוגה מהתנור ומניחים להתקרר במשך חצי שעה בחוץ
  • שלב 11

    0 דקות
    מכסים ומכניסים את העוגה למקרר לעוד כמה שעות. מגישים בטמפרטורת החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים