דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נדיה ה.
פשטידה טעימה לאירוח או סתם לפינוק

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
600  גרם
ברוקולי טרי (אפשר גם קפוא-כשהוא מופשר ומסונן היטב מכל הנוזלים)
100  גרם
חמאה חתוכה לקוביות
1  גביע
גבינת קוטג'
1  גביע
שמנת חמוצה
150  גרם
גבינה צהובה מגוררת מגוררת גס
250  גרם
רסק עגבניות מגוררת גס
2 
ביצה טרופות היטב
6  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
1  כפית
אבקת אפייה
3  כפות
שמן קנולה לשימון התבנית/התבניות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור או לפי הטעם
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    את הפסטה מכינים לפי הוראות היצרן, כפי שמופיע על האריזה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מפרקים את הברוקולי לפרחים וגבעולים - משתמשים בשניהם. לסיר גדול עם מים רותחים מוסיפים כף מלח ואת הברוקולי. כשהמים רותחים שוב, מכבים את האש, משאירים את הברוקולי שתיים-שלוש דקות (לא יותר) במים החמים כשהסיר מכוסה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר 3 דקות מסננים את הברוקולי ומעבירים מיד לקערה עם מי קרח. לאחר קירור הברוקולי במי הקרח, מעבירים למסננת ומנקזים היטב את כל הנוזלים. לאחר מכן קוצצים את התפרחות והגבעולים.
  • שלב 4

    0 דקות
    הערה חשובה: לא לוותר על קירור הברוקולי במי הקרח זה שומר על הצבע הנפלא של הברוקולי.אפשר להשאיר 3-4 תפרחות שלמות לקישוט הפשטידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    בקערה גדולה לערבב בעדינות: גבינת קוטג', שמנת חמוצה, גבינה צהובה, גבינת מוצרלה, 150 גרם מתוכה, ביצים טרופות, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ולערבב בעדינות.
  • שלב 6

    0 דקות
    הערה חשובה: יש לשים לב לכמות המלח, כי בתערובת יש כבר גבינות שהם מלוחות.
  • שלב 7

    0 דקות
    לתערובת הגבינות מוסיפים את הברוקולי ואת הפסטה ולערבב הכל בעדינות.
  • שלב 8

    0 דקות
    בתבנית חד פעמית גדולה או ב-2 קטנות: לשמן את התבנית/התבניות ולצפות במחצית מכמות פירורי הלחם. משטחים את התערובת בעזרת גב של כף.
  • שלב 9

    0 דקות
    מעל הפשטידה מפזרים את פירורי הלחם שנשארו, קוביות חמאה וגבינת מוצרלה.
  • שלב 10

    0 דקות
    יש לאפות בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך כ-45 דקות, עד להזהבה.
  • שלב 11

    0 דקות
    עם סיום האפייה רצוי להניח לפשטידה "לנוח" כרבע שעה, כדי שיהיה קל לפרוס אותה.
פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

שלב 1 מתוך 11

את הפסטה מכינים לפי הוראות היצרן, כפי שמופיע על האריזה.

פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

שלב 2 מתוך 11

מפרקים את הברוקולי לפרחים וגבעולים - משתמשים בשניהם. לסיר גדול עם מים רותחים מוסיפים כף מלח ואת הברוקולי. כשהמים רותחים שוב, מכבים את האש, משאירים את הברוקולי שתיים-שלוש דקות (לא יותר) במים החמים כשהסיר מכוסה.

פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

שלב 3 מתוך 11

לאחר 3 דקות מסננים את הברוקולי ומעבירים מיד לקערה עם מי קרח. לאחר קירור הברוקולי במי הקרח, מעבירים למסננת ומנקזים היטב את כל הנוזלים. לאחר מכן קוצצים את התפרחות והגבעולים.

פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

שלב 4 מתוך 11

הערה חשובה: לא לוותר על קירור הברוקולי במי הקרח זה שומר על הצבע הנפלא של הברוקולי.אפשר להשאיר 3-4 תפרחות שלמות לקישוט הפשטידה.

פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

שלב 5 מתוך 11

בקערה גדולה לערבב בעדינות: גבינת קוטג', שמנת חמוצה, גבינה צהובה, גבינת מוצרלה, 150 גרם מתוכה, ביצים טרופות, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ולערבב בעדינות.

פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

שלב 6 מתוך 11

הערה חשובה: יש לשים לב לכמות המלח, כי בתערובת יש כבר גבינות שהם מלוחות.

פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

שלב 7 מתוך 11

לתערובת הגבינות מוסיפים את הברוקולי ואת הפסטה ולערבב הכל בעדינות.

פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

שלב 8 מתוך 11

בתבנית חד פעמית גדולה או ב-2 קטנות: לשמן את התבנית/התבניות ולצפות במחצית מכמות פירורי הלחם. משטחים את התערובת בעזרת גב של כף.

פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

שלב 9 מתוך 11

מעל הפשטידה מפזרים את פירורי הלחם שנשארו, קוביות חמאה וגבינת מוצרלה.

פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

שלב 10 מתוך 11

יש לאפות בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך כ-45 דקות, עד להזהבה.

פשטידת פסטה עם ברוקולי וגבינות

שלב 11 מתוך 11

עם סיום האפייה רצוי להניח לפשטידה "לנוח" כרבע שעה, כדי שיהיה קל לפרוס אותה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים