דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ניוקי בקרם בטטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ניוקי בקרם בטטה

ניוקי בקרם בטטה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ari ran
קרם קטיפתי וכתום שיתמסר ברצון לכל פסטה שתעלו על דעתכם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בטטה גדולה
1  מיכל
שמנת מתוקה 15%
20  גרם
חמאה
0.5  כפית
שום או שן אחת כתושה
0  לפי הטעם
פלפל לבן לפי הטעם
1  חבילה
פרפקטו ניוקי תפו"א או כל פסטה
0.5  כפית
מלח
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את הבטטה וקוצצים לקוביות בגודל 2 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים לסיר בינוני-קטן, מכסים במים, ממליחים, מכסים ומבשלים רבע שעה על אש גבוהה.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים מרתיחים את המים לפסטה עם חצי כפית מלח. מבשלים את הניוקי עד שהם צפים, זה קורה בערך בסוף בישול הבטטה. זכרו את כלל הברזל האיטלקי פסטה לא מחכה לרוטב. מוציאים למסננת (ולא שוטפים!).
  • שלב 4

    0 דקות
    מסננים את הבטטה ומחזירים לסיר. מוסיפים את השמנת, החמאה והשום, ממליחים ומפלפלים.
  • שלב 5

    0 דקות
    בעזרת בלנדר ידני או מועך פירה מועכים את התערובת עד שהיא אחידה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים את הניוקי בצלחת הגשה ויוצקים מעל רוטב.
ניוקי בקרם בטטה

שלב 1 מתוך 6

קולפים את הבטטה וקוצצים לקוביות בגודל 2 ס"מ.

ניוקי בקרם בטטה

שלב 2 מתוך 6

מכניסים לסיר בינוני-קטן, מכסים במים, ממליחים, מכסים ומבשלים רבע שעה על אש גבוהה.

ניוקי בקרם בטטה

שלב 3 מתוך 6

בינתיים מרתיחים את המים לפסטה עם חצי כפית מלח. מבשלים את הניוקי עד שהם צפים, זה קורה בערך בסוף בישול הבטטה. זכרו את כלל הברזל האיטלקי פסטה לא מחכה לרוטב. מוציאים למסננת (ולא שוטפים!).

ניוקי בקרם בטטה

שלב 4 מתוך 6

מסננים את הבטטה ומחזירים לסיר. מוסיפים את השמנת, החמאה והשום, ממליחים ומפלפלים.

ניוקי בקרם בטטה

שלב 5 מתוך 6

בעזרת בלנדר ידני או מועך פירה מועכים את התערובת עד שהיא אחידה.

ניוקי בקרם בטטה

שלב 6 מתוך 6

מניחים את הניוקי בצלחת הגשה ויוצקים מעל רוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ניוקי ברוטב גבינות וברוקומיני

    ניוקי ברוטב גבינות וברוקומיני

    30 דקות קל
  • ניוקי בפטריות וערמונים מרשים וחגיגי

    ניוקי בפטריות וערמונים מרשים וחגיגי

    60 דקות בינוני
  • ניוקי מושחם עם ערמונים, פטריות, ריחן ושמפניה

    ניוקי מושחם עם ערמונים, פטריות, ריחן ושמפניה

    30 דקות בינוני
  • תבשיל קדירה עם ניוקי

    תבשיל קדירה עם ניוקי

    120 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים