דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת בשר, פטריות ובטטות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת בשר, פטריות ובטטות

רולדת בשר, פטריות ובטטות

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
מנה מקורית וכיפית שיכולה לשמש חלק משולחן חג או מנה עיקרית בפני עצמה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים
2 
בצל קצוצים
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1  חבילה
פטריות פרוסות
2 
בטטה רכות
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
2 
ביצה טרופות
0.33  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1 
ביצה טרופה להברשה
4  כפות
שומשום
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטגן בצל עם פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל ולהוסיף ביצים. לערבב במהירות ולהוריד מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.
  • שלב 3

    5 דקות
    לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר שומשום, לחתוך חתכים לא עמוקים. *ניתן להמיר את בצק העלים בבצק פילאס טורקי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאפות בחום בינוני של 180 מעלות 25 דקות או עד שמזהיב.
רולדת בשר, פטריות ובטטות

שלב 1 מתוך 4

לטגן בצל עם פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל ולהוסיף ביצים. לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

רולדת בשר, פטריות ובטטות

שלב 2 מתוך 4

למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

רולדת בשר, פטריות ובטטות

שלב 3 מתוך 4

לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר שומשום, לחתוך חתכים לא עמוקים. *ניתן להמיר את בצק העלים בבצק פילאס טורקי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

רולדת בשר, פטריות ובטטות

שלב 4 מתוך 4

לאפות בחום בינוני של 180 מעלות 25 דקות או עד שמזהיב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים