דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה אביבית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה אביבית

פסטה אביבית

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: שירלי וייל
רוטב נהדר בהשראה אביבית עם תרד, עגבניות ושמנת, להתענג על כל ביס

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כפות
שמן זית
2  שיני
שום כתוש פרוסות
0.67  סלסילה
עגבנייה חצויות
1  חבילה
תרד ללא גבעולים ופגמים, קרועים ביד
1  חבילה
פרפקטו פסטה פנה 500 גר' (במיוחד מתאימות לינגוויני ופסטות קצרות)
1  מיכל
שמנת מתוקה
0.25  זר
בזיליקום קרועים ביד
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מלח. מסננים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    במחבת כבדה וגדולה או ווק שמים את שמן הזית ומזהיבים את השום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה למחבת עם השום ומערבבים. מוסיפים את העגבניות, התרד ומחצית מכמות הבזיליקום ומערבבי-מקפיצים בעדינות. בשלב זה יש להשתדל שהפסטה תהיה מצופה בשמן ובמיץ העגבניות אך חשוב להימנע מבישול יתר! העגבניות לא אמורות להיות רכות מדי.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר כשלוש דקות מוסיפים את השמנת - אפשר גם לא את כל המיכל אלא רק בכמות שתעטוף את הפסטה ותקשור את הרכיבים. לערבב ולהמשיך לבשל עוד כחמש דקות ולערבב תוך כדי. מתבלים ומוסיפים את יתרת הבזיליקום.
פסטה אביבית

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מלח. מסננים היטב.

פסטה אביבית

שלב 2 מתוך 4

במחבת כבדה וגדולה או ווק שמים את שמן הזית ומזהיבים את השום.

פסטה אביבית

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הפסטה למחבת עם השום ומערבבים. מוסיפים את העגבניות, התרד ומחצית מכמות הבזיליקום ומערבבי-מקפיצים בעדינות. בשלב זה יש להשתדל שהפסטה תהיה מצופה בשמן ובמיץ העגבניות אך חשוב להימנע מבישול יתר! העגבניות לא אמורות להיות רכות מדי.

פסטה אביבית

שלב 4 מתוך 4

לאחר כשלוש דקות מוסיפים את השמנת - אפשר גם לא את כל המיכל אלא רק בכמות שתעטוף את הפסטה ותקשור את הרכיבים. לערבב ולהמשיך לבשל עוד כחמש דקות ולערבב תוך כדי. מתבלים ומוסיפים את יתרת הבזיליקום.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים