דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה אפויה נפלאה וטעימה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה אפויה נפלאה וטעימה

עוגת גבינה אפויה נפלאה וטעימה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עליזה חג'ג'
עוגת גבינה אפויה עם ציפוי שמנת עשיר, עם ארומה וניל

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
1  גביע
שמנת חמוצה
1  כוס
סוכר לבן
4 
ביצה גדולות
4  כפות
קמח תירס
0.5  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  כוס
חלב
1  מיכל
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים בקערה את החלבונים, ומוסיפים בהדרגה רבע כוס סוכר. מניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר. מכניסים את הגבינות והשמנת, וממשיכים לערבב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הקורנפלור, כף אחרי כף, ולבסוף את אבקת פודינג הווניל, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים לתוך התערובת חצי מכמות החלבונים המוקצפים בתנועת קיפול, ושוב חוזרים על הפעולה עם החצי השני.
  • שלב 5

    30 דקות
    את כל התערובת שנוצרה מכניסים לתבנית מס' 26, ומכניסים לתנור שחומם היטב לחום 170 מעלות למשך 30 דקות.
  • שלב 6

    20 דקות
    לאחר מכן, מנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות לעוד 20 דקות, ומכבים.
  • שלב 7

    0 דקות
    נותנים לעוגה להצטנן בתנור.
  • שלב 8

    0 דקות
    לציפוי: מקציפים את אבקת פודינג הווניל עם כוס חלב וקופסת שמנת מתוקה, ומצפים מלמעלה. בתיאבון!
עוגת גבינה אפויה נפלאה וטעימה

שלב 1 מתוך 8

מקציפים בקערה את החלבונים, ומוסיפים בהדרגה רבע כוס סוכר. מניחים בצד.

עוגת גבינה אפויה נפלאה וטעימה

שלב 2 מתוך 8

מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר. מכניסים את הגבינות והשמנת, וממשיכים לערבב.

עוגת גבינה אפויה נפלאה וטעימה

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את הקורנפלור, כף אחרי כף, ולבסוף את אבקת פודינג הווניל, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

עוגת גבינה אפויה נפלאה וטעימה

שלב 4 מתוך 8

מעבירים לתוך התערובת חצי מכמות החלבונים המוקצפים בתנועת קיפול, ושוב חוזרים על הפעולה עם החצי השני.

עוגת גבינה אפויה נפלאה וטעימה

שלב 5 מתוך 8

את כל התערובת שנוצרה מכניסים לתבנית מס' 26, ומכניסים לתנור שחומם היטב לחום 170 מעלות למשך 30 דקות.

עוגת גבינה אפויה נפלאה וטעימה

שלב 6 מתוך 8

לאחר מכן, מנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות לעוד 20 דקות, ומכבים.

עוגת גבינה אפויה נפלאה וטעימה

שלב 7 מתוך 8

נותנים לעוגה להצטנן בתנור.

עוגת גבינה אפויה נפלאה וטעימה

שלב 8 מתוך 8

לציפוי: מקציפים את אבקת פודינג הווניל עם כוס חלב וקופסת שמנת מתוקה, ומצפים מלמעלה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שיר

הכי טעים!!!

ש שיר

הכי טעים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים