דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת תפוחים, צימוקים וקינמון בחושה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת תפוחים, צימוקים וקינמון בחושה

עוגת תפוחים, צימוקים וקינמון בחושה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
טעם מטריף וריח משגע של חורף

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
170  גרם
סוכר לבן
170  גרם
סוכר חום
250  מיליליטר
שמן קנולה
300  גרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
4  גרם
סודה לשתייה
2  כפיות
קינמון טחון
4 
ביצה
330  גרם
תפוח עץ מקולפים וחתוכים לפרוסות
100  גרם
צימוקים
100  מיליליטר
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את התפוחים: בסיר קטן, על אש נמוכה, מבשלים את התפוחים בתוך 100 מ"ל מים, יחד עם 100 גרם צימוקים וכפית קינמון, עד שהתפוחים מתרככים. מקררים לאחר הבישול.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את הבלילה: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את 2 סוגי הסוכר, השמן, הקמח, הסודה לשתייה והקינמון, עד לקבלת מרקם אחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים בהדרגה את הביצים, ולאחר מכן מוסיפים את התפוחים המבושלים והצימוקים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים היטב עד שהתפוחים והצימוקים נטמעים בבלילה.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים לתבניות אינגליש קייק, מחממים תנור ל-145 מעלות, ואופים למשך 40 דק'.
עוגת תפוחים, צימוקים וקינמון בחושה

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את התפוחים: בסיר קטן, על אש נמוכה, מבשלים את התפוחים בתוך 100 מ"ל מים, יחד עם 100 גרם צימוקים וכפית קינמון, עד שהתפוחים מתרככים. מקררים לאחר הבישול.

עוגת תפוחים, צימוקים וקינמון בחושה

שלב 2 מתוך 5

מכינים את הבלילה: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את 2 סוגי הסוכר, השמן, הקמח, הסודה לשתייה והקינמון, עד לקבלת מרקם אחיד.

עוגת תפוחים, צימוקים וקינמון בחושה

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים בהדרגה את הביצים, ולאחר מכן מוסיפים את התפוחים המבושלים והצימוקים.

עוגת תפוחים, צימוקים וקינמון בחושה

שלב 4 מתוך 5

מערבבים היטב עד שהתפוחים והצימוקים נטמעים בבלילה.

עוגת תפוחים, צימוקים וקינמון בחושה

שלב 5 מתוך 5

יוצקים לתבניות אינגליש קייק, מחממים תנור ל-145 מעלות, ואופים למשך 40 דק'.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח
  • דל סוכר

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים