דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק תירס משובח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק תירס משובח

מרק תירס משובח

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מאיה דותן
מרק תירס סמיך עם נטיפי ביצים, בדיוק כמו במסעדות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול קצוץ דק
2  שיני
שום כתושות טריות
1  חבילה
שימורי תירס כולל מי השימורים
2  כפות
קמח לבן
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כף
מרק תירס משקית
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1.5  כפות
רוטב הויסין
2 
ביצה
4  כוסות
מים
1  ענף
בצל ירוק החלק הירוק, קצוץ דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יש לטגן את הבצל במעט שמן וקצת חמאה עד לשקיפות. להוסיף את השום ולטגן עוד שתיים-שלוש דקות עד שקיפות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את קופסת התירס (ללא הנוזלים-לזכור! יש לשמור אותם). מטגנים את התירס קצת עם הבצל והשום. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים אבקת מרק עוף ואת אבקת מרק התירס. יוצקים 4 כוסות מים ואת המיץ של קופסת התירס ומביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    20 דקות
    מבשלים על אש קטנה במשך 20 דקות. מוסיפים את הסויה ואת רוטב ההוי-סין ומבשלים עוד חמש דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    טורפים את הביצים, מעלים את האש של המרק לגבוהה ומוסיפים את הביצים תוך ערבוב המרק עד שנוצרים מעין פתיתי ביצה במרק.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים למרקיות ומפזרים מעל מעט בצל ירוק.
מרק תירס משובח

שלב 1 מתוך 5

יש לטגן את הבצל במעט שמן וקצת חמאה עד לשקיפות. להוסיף את השום ולטגן עוד שתיים-שלוש דקות עד שקיפות.

מרק תירס משובח

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את קופסת התירס (ללא הנוזלים-לזכור! יש לשמור אותם). מטגנים את התירס קצת עם הבצל והשום. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים אבקת מרק עוף ואת אבקת מרק התירס. יוצקים 4 כוסות מים ואת המיץ של קופסת התירס ומביאים לרתיחה.

מרק תירס משובח

שלב 3 מתוך 5

מבשלים על אש קטנה במשך 20 דקות. מוסיפים את הסויה ואת רוטב ההוי-סין ומבשלים עוד חמש דקות.

מרק תירס משובח

שלב 4 מתוך 5

טורפים את הביצים, מעלים את האש של המרק לגבוהה ומוסיפים את הביצים תוך ערבוב המרק עד שנוצרים מעין פתיתי ביצה במרק.

מרק תירס משובח

שלב 5 מתוך 5

יוצקים למרקיות ומפזרים מעל מעט בצל ירוק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים