המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר ופירות היער הטחונים.
להקציף את השמנת ולערבב את הקצפת לתוך מסת הגבינה שהכנו בסעיף הקודם.
לקשט באבקת סוכר, בפטל אדום ולהכניס למקרר.
לאחר הקירור אפשר לקשט בקצפת ובאבקת הסוכר מעל הפטל, זה יתן אפקט של הפתעה בפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0