דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת סולת וסירופ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת סולת וסירופ

עוגת סולת וסירופ

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בני פרי
עוגה ביתית וטעימה של סולת עם סירופ מתקתק, כמו שסבתא היתה מכינה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
סולת
1  כוס
קמח לבן
1  כוס
קוקוס טחון
1  כוס
סוכר לבן
3 
ביצה
1  כפית
אבקת אפייה
2  כפות
מקלות וניל
1  חבילה
מרגרינה רכה
1  כוס
מיץ תפוזים
2  כוסות
סוכר לבן
1  כוס
מים
3  טיפות
מי ורדים או מי ורדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי העוגה לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לתבנית משומנת ואופים עד שמזהיב.
  • שלב 3

    5 דקות
    מכינים סירופ קל: יוצקים לסיר מים, מוסיפים סוכר, מערבבים ומביאים לרתיחה תוך ערבוב. מנמיכים להבה וממשיכים לבשל כ-5 דקות כשמידי פעם מערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לקראת סוף בישול הסירופ מוסיפים 3 טיפות מי זהר או מי ורדים ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    כשהעוגה יוצאת, מסמנים עם סכין פסים בשתי וערב ויוצקים את הסירופ מעל.
עוגת סולת וסירופ

שלב 1 מתוך 5

מערבבים את כל חומרי העוגה לתערובת אחידה.

עוגת סולת וסירופ

שלב 2 מתוך 5

מעבירים לתבנית משומנת ואופים עד שמזהיב.

עוגת סולת וסירופ

שלב 3 מתוך 5

מכינים סירופ קל: יוצקים לסיר מים, מוסיפים סוכר, מערבבים ומביאים לרתיחה תוך ערבוב. מנמיכים להבה וממשיכים לבשל כ-5 דקות כשמידי פעם מערבבים.

עוגת סולת וסירופ

שלב 4 מתוך 5

לקראת סוף בישול הסירופ מוסיפים 3 טיפות מי זהר או מי ורדים ומערבבים.

עוגת סולת וסירופ

שלב 5 מתוך 5

כשהעוגה יוצאת, מסמנים עם סכין פסים בשתי וערב ויוצקים את הסירופ מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד בשתי שניות

    עוגת שוקולד בשתי שניות

    40 דקות קל
  • עוגת גבינה אפויה עם קצפת לפסח

    עוגת גבינה אפויה עם קצפת לפסח

    86 דקות קל
  • עוגת שוקולד עם קרם שוקולד עשיר

    עוגת שוקולד עם קרם שוקולד עשיר

    40 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד צ'יפס

    עוגת שוקולד צ'יפס

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים