המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הגבינות בקערה ומתבלים בפלפל גרוס לפי הטעם.
מחממים תנור אפייה לחום מקסימלי - 250 מעלות.
מכינים בצק מכל חומרי הבצק: שמים במעבד מזון עם וו לישה, מעבדים לכדור בצק, מוציאים למשטח מקומח ולשים שלוש דקות לפחות.
מניחים בקערה משומנת להתפחה עד להכפלת הנפח.
כשהבצק תפח, מחלקים ל 7-8 כדורים ומרדדים כל כדור לעיגול דק.
שמים כף רוטב ומפזרים היטב על פני הבצק, משאירים שוליים של כ-1 ס"מ להדבקה טובה של בצק בזמן הסגירה של מאפה. *ניתן להמיר את רוטב העגבניות בצנצנת פסטו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מניחים מילוי גבינות במרכז העיגול וסוגרים לצורת חצי ירח. מהדקים היטב את השוליים.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה (או זרויה בקמח תירס), מברישים בתערובת החלמון-מים, זורים שומשום וקצח אם רוצים.
אופים בחום גבוה כ-20 דקות, עד שהקלצונה מזהיבים היטב. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0