דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

(0)
60 דקות
קל
Buy Now
מתכונאי/ת: יהודית דונגי
לא רק לימים קרים: מרק אפונה עשיר עם תוספת של בצקניות נימוחות, שמוסיפות טעם בכל ביס

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל חתוך לקוביות קטנות
4  כפות
שמן קנולה
300  גרם
אפונה מיובשת, שטופה ומסוננת
1 
תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות
1 
גזר קלוף וחתוך לקוביות
7.5  כוסות
מים רותחים
1  כף
קמח לבן
0  לפי הטעם
מלח
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1 
ביצה
2  כפות
קמח לבן
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים קלות את הבצל בסיר עם השמן עד לגוון זהוב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את האפונה, את תפוח האדמה ואת הגזר, ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בוזקים פנימה כף קמח ובוחשים.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים פנימה את המים, מתבלים במלח, בפלפל ובמרק התיבול ובוחשים.
  • שלב 5

    45 דקות
    מבשלים על אש נמוכה 45 דקות. בוחשים. אם יש צורך, מדללים לקראת סוף הבישול בכוס מים נוספת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרסקים את המרק במעבד מזון, מסננים תוך כדי מעיכה במסננת רשת, מחזירים את הסיר ללהבה ומביאים לרתיחה. בוחשים בלי הרף עד הרתיחה. מנמיכים מעט את האש.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים בכלי נפרד ביצה, 2 כפות קמח ומלח ומעבירים בכף או בכפית את הבלילה אל תוך המרק הרותח. מחכים 3 שניות כדי שהבצקניות תתייצבנה במרק. בוחשים ומבשלים כ-2 דק' ומגישים מיד.
  • שלב 8

    0 דקות
    אפשר להוסיף מעט שום כתוש לפני ההגשה.
  • שלב 9

    0 דקות
    למחרת, לפני החימום, יש לדלל את המרק במעט מים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    75 דקות בינוני
  • עוגת דבש במרקם חלומי

    עוגת דבש במרקם חלומי

    80 דקות קל
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    210 דקות בינוני
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים