דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שיפודי סלמון בתיבול אסייתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שיפודי סלמון בתיבול אסייתי

שיפודי סלמון בתיבול אסייתי

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: תומר תומס
שיפודי סלמון עסיסי וירקות ברוטב חלומי וממכר בסגנון אסייתי.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פילה סלמון חתוך לקוביות גדולות (ללא הקצוות)
3  כפות
רוטב למוקפץ 290 מ"ל
3  כפות
שמן זית
3  כפות
רוטב נוסח סצ'ואן 290 מ"ל (לא חובה - רק אם רוצים להעשיר טעמים)
0  לפי הטעם
פטריות שמפיניון טריות ללא הרגל
0  לפי הטעם
ברוקולי חצויים
0  לפי הטעם
פלפל ירוק (לא חובה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה קטנה את קוביות הסלמון עם הרוטב האסייתי והשמן הזית.
  • שלב 2

    0 דקות
    משפדים בכל שיפוד יקיטורי 3 קוביות של הסלמון שהכנו, בין הקוביות ניתן לשים עגבנייה או כל ירק אחר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לקערה שהסלמון הושרה בה את רוטב הסצ'ואן ומעט שמן זית. מערבבים וטובלים את הברוקולי והפטריות. (אפשר לוותר על הסצ'ואן ולטבול ברוטב של הסלמון).
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את שיפודי הסלמון על מחבת חמה או פלנצ'ה וצולים מכל הצדדים, גם את הירקות, ומגישים.
שיפודי סלמון בתיבול אסייתי

שלב 1 מתוך 4

מערבבים בקערה קטנה את קוביות הסלמון עם הרוטב האסייתי והשמן הזית.

שיפודי סלמון בתיבול אסייתי

שלב 2 מתוך 4

משפדים בכל שיפוד יקיטורי 3 קוביות של הסלמון שהכנו, בין הקוביות ניתן לשים עגבנייה או כל ירק אחר.

שיפודי סלמון בתיבול אסייתי

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים לקערה שהסלמון הושרה בה את רוטב הסצ'ואן ומעט שמן זית. מערבבים וטובלים את הברוקולי והפטריות. (אפשר לוותר על הסצ'ואן ולטבול ברוטב של הסלמון).

שיפודי סלמון בתיבול אסייתי

שלב 4 מתוך 4

מניחים את שיפודי הסלמון על מחבת חמה או פלנצ'ה וצולים מכל הצדדים, גם את הירקות, ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • על האש
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שיפודי רוזמרין וסלמון

    שיפודי רוזמרין וסלמון

    20 דקות בינוני
  • שיפודי פרגית ועגבניות ברוטב ברביקיו

    שיפודי פרגית ועגבניות ברוטב ברביקיו

    75 דקות קל
  • שיפודי חזה עוף מהירים

    שיפודי חזה עוף מהירים

    30 דקות בינוני
  • סאטה שיפודי עוף ברוטב טריאקי על נודלס

    סאטה שיפודי עוף ברוטב טריאקי על נודלס

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים