דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קיש עגבניות לחות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קיש עגבניות לחות

קיש עגבניות לחות

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הקיש הזה טעים, יפה (הוא אדום!), נוסע מצוין לפיקניקים וטעמו העגבנייתי עז להפליא בזכות העגבניות הלחות.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  סלסילה
עגבניות מיובשות (200 גרם)
1  סלסילה
פטריות שמפיניון (מאיזה זן שאוהבים)
1 
בצל גדול קלוף וקצוץ
6  כפות
שמן זית
6  גבעולים
בצל ירוק קצוצים גס (כולל החלק הלבן)
250  גרם
גבינה לבנה 5%
0.5  כוס
גבינת קשקבל מגוררת
1  חבילה
שימורי עגבניות
0.33  כוס
פירורי לחם פירורית זהב (או קמח מצה)
2 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול (שישמש גם כקערת ערבוב בהמשך).
  • שלב 2

    0 דקות
    קוצצים את העגבניות הלחות גס (כדאי להשתמש בסכין גדולה וכבדה, כי הן קצת קשות לחיתוך, יש להן מרקם של לדר). קוצצים גס גם את הפטריות. מוסיפים את העגבניות, בצל הירוק ופטריות לבצל שבסיר. מטגנים עוד שתי דקות. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את יתר החומרים ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים לתבנית משומנת. התערובת צריכה להיות בגובה 3-4 ס"מ. אופים בחום בינוני 45 דקות, או עד שהקיש משחים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר (ואפשר גם לשמור במקרר ולחמם).
קיש עגבניות לחות

שלב 1 מתוך 5

מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול (שישמש גם כקערת ערבוב בהמשך).

קיש עגבניות לחות

שלב 2 מתוך 5

קוצצים את העגבניות הלחות גס (כדאי להשתמש בסכין גדולה וכבדה, כי הן קצת קשות לחיתוך, יש להן מרקם של לדר). קוצצים גס גם את הפטריות. מוסיפים את העגבניות, בצל הירוק ופטריות לבצל שבסיר. מטגנים עוד שתי דקות. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.

קיש עגבניות לחות

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים לסיר את יתר החומרים ומערבבים היטב.

קיש עגבניות לחות

שלב 4 מתוך 5

מעבירים לתבנית משומנת. התערובת צריכה להיות בגובה 3-4 ס"מ. אופים בחום בינוני 45 דקות, או עד שהקיש משחים.

קיש עגבניות לחות

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם או בטמפרטורת החדר (ואפשר גם לשמור במקרר ולחמם).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קיש פטריות ושמנת

    קיש פטריות ושמנת

    30 דקות בינוני
  • קיש בצל עם טריק

    קיש בצל עם טריק

    90 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • קיש גבינת עיזים קישואים וכרישה

    קיש גבינת עיזים קישואים וכרישה

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים