דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק שעועית לבנה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק שעועית לבנה

מרק שעועית לבנה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: סימה טיטו
מרק שעועית שנקרא גם מרק פוטחה. אחרי שתטעמו אותו, גם אתם תתחילו לדבר בספרדית...

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
שעועית לבנה
1 
סלק
6  שיני
שום לא קלופים רק שטופים
100  גרם
רסק עגבניות
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
4  כפות
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
מרק טעם עוף ר.טבעיים פרווה
0  לפי הטעם
כמון טחון
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את השעועית הלבנה לילה קודם.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר ההשריה להעביר לסיר לחץ את השעועית, סלק עלים חתוך וכחמש שיני שום לא קלופים רק שטופים.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף 4-5 כפות שמן, רסק עגבניות ותבלינים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לכסות במים.
  • שלב 5

    15 דקות
    להניח על להבה גדולה עד רתיחה ולאחר מכן להנמיך לעוד 15 דקות.
  • שלב 6

    5 דקות
    אם השעועית עדין קשה מעט לאחר פתיחת הסיר, יש לתת לזה עוד 5 דקות בישול.
מרק שעועית לבנה

שלב 1 מתוך 6

משרים את השעועית הלבנה לילה קודם.

מרק שעועית לבנה

שלב 2 מתוך 6

לאחר ההשריה להעביר לסיר לחץ את השעועית, סלק עלים חתוך וכחמש שיני שום לא קלופים רק שטופים.

מרק שעועית לבנה

שלב 3 מתוך 6

להוסיף 4-5 כפות שמן, רסק עגבניות ותבלינים.

מרק שעועית לבנה

שלב 4 מתוך 6

לכסות במים.

מרק שעועית לבנה

שלב 5 מתוך 6

להניח על להבה גדולה עד רתיחה ולאחר מכן להנמיך לעוד 15 דקות.

מרק שעועית לבנה

שלב 6 מתוך 6

אם השעועית עדין קשה מעט לאחר פתיחת הסיר, יש לתת לזה עוד 5 דקות בישול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק עוף צח עם כרמזלך

    מרק עוף צח עם כרמזלך

    160 דקות בינוני
  • מרק תירס תאילנדי מעולה!

    מרק תירס תאילנדי מעולה!

    60 דקות קל
  • מרק תפוחי אדמה וכרישה

    מרק תפוחי אדמה וכרישה

    70 דקות בינוני
  • מרק עדשים טורקי - לנטגיקס

    מרק עדשים טורקי - לנטגיקס

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים