מערבבים את כל המצרכים, למעט המים, עד לקבלת עיסה אחידה, כמו של בראוניז.
שלב 2
0 דקות
יוצקים את המים ומערבבים לעיסה חלקה.
שלב 3
40 דקות
יוצקים לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 40 דקות בדיוק.
שלב 4
0 דקות
לעוגת שוקולד פרווה, לאחר שהעוגה מתקררת זורים אבקת סוכר.
שלב 5
0 דקות
לעוגת שוקולד חלבית, מרתיחים שמנת מתוקה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. יוצקים את התערובת על העוגה בעודה חמה. הרוטב ייספג בעוגה.
הערות 0