דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שמרים שושנים, קינמון וסוכר חום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שמרים שושנים, קינמון וסוכר חום

עוגת שמרים שושנים, קינמון וסוכר חום

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיטל מלכי
עוגת שמרים ריחנית ורכה, עם מלית קינמון. הריח משכר

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3.75  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2 
חלמון
1.5  כוסות
חלב
200  גרם
חמאה מומסת
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כפית
מלח
1  כוס
סוכר חום
1.5  כפות
קינמון טחון
50  גרם
חמאה מומסת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    שמים בקערת המיקסר את הקמח, החלמונים, החלב, החמאה המומסת והסוכר, ומערבלים 5 דקות עד לקבלת בצק גמיש ואחיד. לקראת הסוף, מוסיפים את חצי כפית המלח.
  • שלב 2

    90 דקות
    מכסים במגבת ומשאירים בחוץ להתפחה 90 דקות לפחות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר מכן, מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חצי לריבוע בעובי ס"מ וחצי בערך, מורחים על כל ריבוע חמאה מומסת ומפזרים ממלית הסוכר והקינמון.
  • שלב 4

    30 דקות
    מגלגלים לרולדה ופורסים לפרסות בעובי של 5 ס"מ כל אחת. מניחים בתבנית אינגליש קייק, כאשר הצד החתוך כלפי מעלה, מניחים בצד להתפחה נוספת, כ-30 דקות, מורחים בחלמון מהול במים.
  • שלב 5

    30 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים בין 20-30 דקות. בתיאבון!
עוגת שמרים שושנים, קינמון וסוכר חום

שלב 1 מתוך 5

שמים בקערת המיקסר את הקמח, החלמונים, החלב, החמאה המומסת והסוכר, ומערבלים 5 דקות עד לקבלת בצק גמיש ואחיד. לקראת הסוף, מוסיפים את חצי כפית המלח.

עוגת שמרים שושנים, קינמון וסוכר חום

שלב 2 מתוך 5

מכסים במגבת ומשאירים בחוץ להתפחה 90 דקות לפחות.

עוגת שמרים שושנים, קינמון וסוכר חום

שלב 3 מתוך 5

לאחר מכן, מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חצי לריבוע בעובי ס"מ וחצי בערך, מורחים על כל ריבוע חמאה מומסת ומפזרים ממלית הסוכר והקינמון.

עוגת שמרים שושנים, קינמון וסוכר חום

שלב 4 מתוך 5

מגלגלים לרולדה ופורסים לפרסות בעובי של 5 ס"מ כל אחת. מניחים בתבנית אינגליש קייק, כאשר הצד החתוך כלפי מעלה, מניחים בצד להתפחה נוספת, כ-30 דקות, מורחים בחלמון מהול במים.

עוגת שמרים שושנים, קינמון וסוכר חום

שלב 5 מתוך 5

מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים בין 20-30 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים