המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב.
את הבצל מעבירים למחבת אחרת ללא השמן ומוספים את הקישואים והגמבה ומאדים את הקישואים כ25 דקות בלהבה נמוכה.
מוספים את הביצה מערבבים ומורדים מהאש, לאחר שהקישואים מעט התקררו מוסיפים מלח ופלפל שחור טחון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0