המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה גדולה 3 חלמונים, 1/2 כוס סוכר, כף תמצית וניל וקליפת תפוז מגורדת, עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת רבע כוס שמן בזרם דק ומערבבים כל הזמן.
מערבבים כוס קמח עם כפית אבקת אפייה.
מוסיפים לתערובת לסירוגין: תערובת קמח ומיץ תפוזים ומערבבים עד לקבלת בצק חלק.
מקציפים 3 חלבונים ו-1/4 כוס סוכר, ומוסיפים לתערובת בתנועות עטיפה.
יוצקים לתבנית משומנת מס' 26, ואופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
כשהעוגה עדיין חמה, מרטיבים אותה עם מיץ מקופסת הפרי.
מסדרים בצפיפות מעל את פרוסות הפרי.
שמים בקערה גדולה את אבקת הג'לי, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ובוחשים עד שהאבקה נמסה כליל. שופכים על העוגה ומכניסים למקרר עד להתייצבות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0