דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קובה סלק בסגנון סורי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קובה סלק בסגנון סורי

מרק קובה סלק בסגנון סורי

(0)
145 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: ספיר נתן
וואו וואו וואו, מרק קובה סלק - שהקובה נימוח ומרק מהביל - כל מילה מיותרת.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
סולת לקובה
1 
בצל לקובה
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון, לקובה
0.5  זר
פטרוזיליה לקובה
6 
שורש סלרי לקובה
0.25  כפית
כורכום מעט, לקובה
0.25  כפית
פלפל אנגלי מעט,לקובה
0  לפי הטעם
מלח לקובה
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לקובה
4 
סלק חתוכים לקוביות קטנות, למרק
4 
תפוח אדמה חתוכים לקוביות קטנות, למרק
0.25  קילוגרם
דלעת חתוך לפרוסות עבות, למרק
4  גבעולים
שורש סלרי (עלים וגבעולים) קצוץ גס, למרק
0  לפי הטעם
נענע מיובשת, למרק
0  לפי הטעם
מיץ לימון משני לימונים, למרק
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
10  שיני
שום כתושות,למרק
1  כפית
מלח לימון שטוחה, למרק
0  לפי הטעם
פלפל אנגלי למרק
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס למרק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

145 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים בשר טחון.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשהבשר מתבשל כמעט עד הסוף, מוסיפים פטרוזיליה וסלרי (רק עלים) קצוצים, לפי הטעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מתבלים במלח, פלפל, ומעט כורכום ופלפל אנגלי, כיוון שהם תבלינים חזקים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכבים את האש ומניחים בצד לקירור.
  • שלב 5

    0 דקות
    להכנת המרק, ממלאים סיר בשני שליש מים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים תפוחי אדמה, סלק, דלעת ושאר המרכיבים למרק.
  • שלב 7

    0 דקות
    כשהמרק רותח אני מתפנה להכין את הקובה וזורקת אותן למרק בעדינות.
  • שלב 8

    0 דקות
    הכנת הקובה: בקערה אני שופכת חצי קילו סולת.
  • שלב 9

    0 דקות
    על הסולת אני מזליפה 3 כפות שמן, מלח, פלפל ופלפל אנגלי.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוסיפה מים פושרים (בערך שני שליש כוס), עד שנהיית עיסה רכה, מחכה שתי דקות שהנוזלים יספגו ולשה שוב.
  • שלב 11

    0 דקות
    במקרה הצורך, מוסיפה עוד מים או עוד סולת, העיסה צריכה להיות רכה אך אפשרית לעבודה.
  • שלב 12

    0 דקות
    בידיים לחות אני בוצעת מהעיסה, עיגול בגודל כדור פינג פונג, משטחת אותו על כף היד לפיתה קטנה, ומניחה כפית מהמלית במרכזה, אחר כך עוטפת את המלית בקצוות הפיתה ומגלגלת חזרה לכדור, את הכדור מניחים בעדינות בתוך המרק וכך הלאה.
  • שלב 13

    0 דקות
    המרק מתבשל בערך שעה וחצי והוא מוכן!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    75 דקות בינוני
  • עוגת דבש במרקם חלומי

    עוגת דבש במרקם חלומי

    80 דקות קל
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    210 דקות בינוני
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים