דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות ציפורן מרוקאיות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות ציפורן מרוקאיות

עוגיות ציפורן מרוקאיות

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לחובבי טעם התבלין המיוחד הזה, הציפורן

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
1  כוס
שמן קנולה
1  כוס
סוכר לבן
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  כפות
קינמון טחון
2  כפות
דבש
0.5  כפית
ציפורן
0.5  כפית
אגוז מוסקט טחון טחון
0.5  כפית
הל טחון טחון
1  טיפה
סוכר לבן לזרייה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל החומרים במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרפדים תבניות בנייר אפייה. בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות בצק בגודל של משמש קטן במרווחים של 5 ס"מ על התבניות (בעת האפייה העוגיות תהפוכנה לשלוליות עגולות ואז תתפחנה). זורים מעל העוגיות מעט סוכר (אפשר סוכר חום).
  • שלב 3

    20 דקות
    אופים כ 20 דקות בחום בינוני-גבוה (180 מעלות) עד שהעוגיות משחימות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מצננים ואז "מקלפים" מנייר האפייה.
עוגיות ציפורן מרוקאיות

שלב 1 מתוך 4

שמים את כל החומרים במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק אחיד.

עוגיות ציפורן מרוקאיות

שלב 2 מתוך 4

מרפדים תבניות בנייר אפייה. בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות בצק בגודל של משמש קטן במרווחים של 5 ס"מ על התבניות (בעת האפייה העוגיות תהפוכנה לשלוליות עגולות ואז תתפחנה). זורים מעל העוגיות מעט סוכר (אפשר סוכר חום).

עוגיות ציפורן מרוקאיות

שלב 3 מתוך 4

אופים כ 20 דקות בחום בינוני-גבוה (180 מעלות) עד שהעוגיות משחימות.

עוגיות ציפורן מרוקאיות

שלב 4 מתוך 4

מצננים ואז "מקלפים" מנייר האפייה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים