דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פריקסה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פריקסה

פריקסה

(0)
160 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
פריקסה הוא הלחמניה המטוגנת, שבה מוגש הכריך הטוניסאי המפורסם והכה טעים, הנה המתכון, פשוט וברור

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
3  כפות
סוכר לבן
100  מיליליטר
שמן קנולה
2  כוסות
מים
2  כפיות
מלח
2  כוסות
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

160 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את כל החומרים היבשים, מלבד המלח בקערת מיקסר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים עם וו לישה.
  • שלב 3

    10 דקות
    מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 5

    120 דקות
    מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת, להתפחה כ-60-120 דקות, עד להכפלת הנפח.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-16 חלקים, ומגלגלים כל חלק על משטח מקומח, ללחמניית אצבע באורך של כ-16 ס"מ ועובי של 3-4 ס"מ.
  • שלב 7

    0 דקות
    מתפיחים בתבנית מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח, ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמת הלחמניה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מצננים לפני ההגשה.
פריקסה

שלב 1 מתוך 8

מניחים את כל החומרים היבשים, מלבד המלח בקערת מיקסר.

פריקסה

שלב 2 מתוך 8

מערבבים עם וו לישה.

פריקסה

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.

פריקסה

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.

פריקסה

שלב 5 מתוך 8

מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת, להתפחה כ-60-120 דקות, עד להכפלת הנפח.

פריקסה

שלב 6 מתוך 8

מחלקים את הבצק ל-16 חלקים, ומגלגלים כל חלק על משטח מקומח, ללחמניית אצבע באורך של כ-16 ס"מ ועובי של 3-4 ס"מ.

פריקסה

שלב 7 מתוך 8

מתפיחים בתבנית מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח, ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמת הלחמניה.

פריקסה

שלב 8 מתוך 8

מצננים לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • פריקסה - כריך טוניסאי

    פריקסה - כריך טוניסאי

    120 דקות בינוני
  • פריקסה לחמניות טוניסאיות

    פריקסה לחמניות טוניסאיות

    110 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה אפויות או מטוגנות

    לחמניות פריקסה אפויות או מטוגנות

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים